Hirdetés

Hirdetés

Hosszabb idő után száll medencébe a debreceni pólócsapat

dvse.hu

2017.01.13. 16:14

Hosszabb idő után száll medencébe a debreceni pólócsapat
(Fotó: dvse.hu)

A győzelem reményében esnek neki a szentesieknek.

Hirdetés

Hirdetés

Több mint egy hónapos téli szünet után hétvégén folytatódik az E.ON Férfi OB I Osztályú Országos Bajnokság küzdelemsorozata. Az alapszakasz tizedik fordulójában Komlósi Péter és Kis István tanítványai az A csoport utolsó előtti helyezettjét, a Szentes együttesét látják vendégül a Debreceni Sportuszodában, szombaton 16.30-tól.

A cívisvárosiak a bajnoki pauza ideje alatt sem tétlenkedtek, hiszen az ünnepekig végig edzettek, csapatépítő program gyanánt pedig a Debreceni Jégcsarnokba is ellátogattak, hogy együtt szurkoljanak a DHK Mac elleni rangadóján. A januári felkészülésnek azonban már némileg foghíjasan vágott neki a Komlósi-csapat, ám a hiányzók igazoltan voltak távol - Lukas Durik a szlovák, Tomasso Busilacchi az olasz, Lévai Márton pedig a magyar férfi vízilabda-válogatottal tréningezett.

A Debrecen mérlege kilenc fordulót követően három győzelem, egy döntetlen és öt vereség, míg a vendégeké egy győzelem, egy döntetlen, és hét vereség. Komlósi Péter legénysége az eddig megszerzett tíz pontjával az ötödik-, Pellei Csaba alakulata pedig négy egységével a tabella hetedik helyéről várhatja a hétvégi folytatást. A felek legutóbb októberben néztek farkasszemet egymással, akkor 9-7-es sikerüknek köszönhetően a hajdúságiak hagyhatták el győztesen a szentesi medencét. 

A találkozóra a belépőjegyek (500 FT), illetve az egész szezonra szóló bérletek (7000 FT) megvásárolhatóak a DVSE 2/303-as irodájában az uszodában, valamint a mérkőzés előtt a helyszínen, a jegypénztárban!

vízilabdapóló

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.