Hirdetés

Hirdetés

Huszáros hajrát követően pontosztozkodás a Mecsekalján

2016.10.19. 21:47

Huszáros hajrát követően pontosztozkodás a Mecsekalján

Hiába igyekeztek a végén debreceniek.

Hirdetés

Hirdetés

A negyedik fordulót rendezték szerdán este a Férfi OB I Osztályú Országos Bajnokság alapszakaszában. A hajdúságiak Mecsekaljára látogattak, ahol végig kiélezett küzdelmet követően 8-8-as döntetlen született a pécsi Abay Nemes Oszkár Sportuszodában.

A vezetést Drasko Gogov akciógóljával a házigazdák szerezték meg, és egyúttal a gólcsapot is megengedték a mecsekaljaiak. Gogov megmozdulására Lukas Durik, Kolozsi Marcell találatára pedig Tomasso Busilacchi felelt. Lukács Gergely tanítványai az utolsó percekben a két légiós, Gogov és Rakonjac Zlatko jóvoltából megléptek kettővel, ám a negyed hajrájában Sergi Mora Belmonte akciógóljával egyre zárkózott a DVSE, 4-3.

A második etapban előbb Rakonjac úszott meg, majd Kolozsi Marcell villant büntetőből, háromgólosra hizlalva a vendéglátók előnyét. A negyed vége előtt két perccel érkezett a piros-fehérek csapatkapitánya, Kállay Márk, aki csapata emberfóros helyzetét gólra váltva 6-4-re módosította a félidei részeredményt.

A harmadik felvonásban a hazaiaknál, és a vendégeknél is két-két találat született. A pécsieknél Gogov és Lajkó Márton Mihály volt eredményes, míg a cívisvárosiaknál Kuncz Tamás akciótalálattal iratkozott fel gólszerzők közé, Kállay Márk pedig az utolsó pillanatban tüzelt, újfent előnyből, 8-6.

Komlósi Péter és Kis István legénysége huszáros hajrával, és Sergi Mora valamint Somlai Tamás góljaival felzárkóztak 8-8-ra, ám a győzelmet már nem sikerült kiharcolniuk, így a PVSK és a DVSE megosztozkodtak a pontokon.

Férfi OB I Osztályú Országos Bajnokság, Alapszakasz - A csoport - 4. forduló
PVSK MECSEK-FÜSZÉRT - DEBRECEN 8-8 (4-3, 2-1, 2-2, 0-2)
Pécs - Abay Nemes Oszkár Sportuszoda, 150 néző. Vezette: Petik A., Marjay Zs.
PÉCS: Barát F. - Horváth Zs., Drasko G. 3, Csacsovszky A., Macsi P., Kolozsi M. 2, Rakonjac 2. Csere: Csaba M., Csacsovszky E., Safrankó D., Lajkó M. M. 1, Krizsán A., Opacak. Edző: Lukács Gergely. 
DEBRECEN: Lévai M. - Kállay M. 2, Durik 1, Müller M., Süveges M., Szőke Sz., Sergi Mora 2. Csere: Smitula G., Tóth P., Kuncz T. 1, Somlai T. 1, Fekete G., Busilacchi 1. Edző: Komlósi Péter, Kis István.
Gól - emberelőnyből: 8/1, ill. 11/4.
Gól - büntetőből: 3/3, ill. 1/1.
Kipontozódott: Kolozsi Marcell, ill. Tomasso Busilacchi.

A hajdúságiak a következő mérkőzésüket október 22-én, szombaton 16.30-tól vívják a Debreceni Sportuszodában. Ellenfelük a bajnoki címvédő Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP együttese lesz.

Oláh Andrea

dvse

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.