Hirdetés

Kamerával menne a képviselőkhöz a Jobbik polgármester-jelöltje

Horthy Miklós a jó példa?

Civishir

2010.04.23. 09:41

Kamerával menne a képviselőkhöz a Jobbik polgármester-jelöltje

Debrecen – „Mutassák meg, hogy milyen körülmények között élnek az állítólag értünk dolgozó városatyák és honatyák, majd hasonlítsa mindenki össze azzal, ami nekünk jut" – mondja Ágoston Tibor.

Hirdetés

A jobbikos politikus a Szebb Jövőnek adott interjújában fejti ki álláspontját Debrecent illetően. Szerinte a városi építkezések monumentálisak, de mindebben a kisember elvész. Ágoston egyre több helyen lát a városban olyan feliratokat, hogy „a debreceni adófizetők pénzéből épült”. A baj véleménye szerint csak az, hogy a polgárok a belépőjegyeket már nem tudják megvásárolni ezekbe az intézményekbe.

A képviselők anyagi helyzete is érdekli, kamerával menne ki egyes helyi politikusokhoz. - Mutassák meg, hogy milyen körülmények között élnek az állítólag értünk dolgozó városatyák és honatyák, majd hasonlítsa mindenki össze azzal, amely nekünk, egyszerű állampolgároknak jut. Azt látom és hallom, hogy fűtött járdával, szaunával, medencével, italpulttal és mindenféle luxussal felszerelt élettérrel rendelkeznek ezek az emberek. Nem az irigység beszél belőlem, de úgy vélem, hogy amennyiben minőségi munkát végeznének ezek a vezetők és a hétköznapi ember is jól járna, akkor nem zavarna mindez bennünket. Én magam vállalom azt, hogy betekinthessenek az otthonomba és megmutassák életkörülményeimet. De jó példa erre a magatartásra Horthy Miklós is, aki miután befejezte a kormányzói munkáját, a családi birtokot felértékeltette. Az pedig egyetlen négyzetméterrel sem volt több, mint előtte. Ha ma így gondolkodnának és dolgoznának a képviselők, akkor nem itt tartanánk, tehát ezen változtatni kell - szögezte le a Jobbik polgármester-jelöltje. 

Szóljon hozzá!

Hirdetés