Hirdetés

Hirdetés

ValóVilág 5: 50 percre leparasztulok

civishir.hu

2011.09.11. 13:08

ValóVilág 5: 50 percre leparasztulok
Az előző széria győztese (Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence)

Debrecen – Annak idején a legelsőt néztem. Főként a debreceni Gerzsényi Laci miatt aki Lorenzo néven hajkurászott egy Ági nevű lányt, akinek hihetetlen sok foga volt. Laci jól ki szált az egész média haccacáréból. Nem csinált hülyét magából.

Hirdetés

Hirdetés

Olvasom, hogy hamarosan indul a ValóVilág című tv sorozat az RTL Klub elnevezésű csatornán. Az előző szériából egy másodpercet sem néztem, most azonban ráveszem magam, hogy ha már beszavazták a 12-14 élőlényt a villába akkor 50 percet megnézek a produkcióból.

Annak idején a legelsőt néztem. Főként a debreceni Gerzsényi Laci miatt aki Lorenzo néven hajkurászott egy Ági nevű lányt, akinek hihetetlen sok foga volt. Laci jól ki szált az egész média haccacáréból. Nem csinált hülyét magából.

Amikor az első VV ment még a nézők azt hitték, valami spontán jellegű műsorról van szó, ahol a villalakók semmibe sincsenek beavatva. Azt hittük a nézők döntenek a kiszavazásról az sms küldéssel és a többi és a többi.
Ma már mindenki tudja, hogy a kiválasztás korántsem úgy történik, egyértelmű, hogy a három-négy favorit mellé kell luzereket beilleszteni. A néző meg azért kell, hogy bombázza az sms -t és nézze ezt a profi szemetet. Minél több elbutult barom bámulja a készüléket annál több a hirdető, akik imádják a buta vásárlót.

Hülye akarok lenni én is és igénytelen mint a több 2 millió Való Világ néző. Bután akarok kinézni a fejemből, átakarom élni azt az érzést milyen tudatosan leparasztulni. Láttunk már jó néhány ismert ember aki a szemünk láttára vált majommá. És milyen jól megél belőle. A Való Világ üzenete akár az is lehet : egy XXI-ik századi tahó fontos láncszeme Magyarországnak. Ebből nem szabad kimaradni.

Aki paraszt velem tart! Egyenlőre csak 50 percig.

Szakács Béla debreceni lakos

FIGYELEM! EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.