Hirdetés

Tarlós Pista és Bruce Willis

civishir

2012.06.17. 08:54

Tarlós Pista és Bruce Willis
Fotó: Budapest.hu - a képet a 20th Century Fox Bruce Willis hozzájárulásával engedélyezte publikálás

Nem tudom mire gondol a kép láttán az, aki nem ismeri Bruce Willis és Tarlós István fizimiskáját. Érdekes, elgondolkodtató. Szakács Béla véleménye.

Hirdetés

Azt szinte félve merem leírni, hogy a budapest.hu internetes oldalon találtam. Tudniillik a Sziget fesztivált egykoron nagy elszántsággal riogató Tarlós le szeretné védeni a főváros nevét. Olvastam a civishiren, hogy a rendelet a cégnevekre, a domain nevekre, kiadványokra, termékekre és rendezvényekre is vonatkozna. De ha valaki egy Budapest feliratú köcsögöt dobna piacra, azért is perkálni kell. Persze ehhez az is szükséges, hogy a közgyűlés megszavazza. Az meg olyan, hogy megszavazza.

Nyilván debreceniként magasan tojok én erre. Budapest feliratú póló helyett Debrecen -t hordok. Sőt, ha egy mód van rá messzire elkerülöm azt a várost, ahol csak akkor tudsz normálisan élni ha havi egy millát keresel. Számla nélkül, zsebbe! Egyedül a Budapest Bárt szeretem ebből a történetből, ők meg legfeljebb felveszik a jövőben a Bagamér Bár nevet. Az lényeg, hogy Ferenczi Gyuri meg Kiss Tibi színpadon legyen.

Itt van ez a fotóalkotás. Nem tudom mire gondol a kép láttán az aki nem ismeri Bruce Willis és Tarlós István fizimiskáját. Érdekes, elgondolkodtató . De semmiképpen sem mulatságos amit a fotós megörökített az utókor számára. Talán egy temetkezési vállalkozó és egy elvált tornatanár? Egy téeszelnök és egy popsztár? Valljuk be, egy roppant béna imidzs fotó ez. Mind a főpolgármestere mind a filmsztárra nézve. Pistánk nem tud laza lenni, merev, görcsös, pökhendi az arckifejezése. Bruce meg úgy van vele, ha már ilyen olcsón forgat hazánkban, jöhet akár Kiszel Tünde is, villoghat a vaku odaáll mellé.

A facebookon már mindenki rommá röhögte magát a pároson. A fővárost ez az ember reprezentálja, irányítja, bonyolítja. Budapest első embere ezzel a fényképpel többet ártott magának mint száz hülye döntésével. Ha jól megfigyeljük, látható, hogy tetőtől talpig fel van öltözve. Mégis valahogy úgy tűnik: meztelen a király!

Szakács Béla debreceni lakos
A FM90 Friss Rádió támogatásával

Szóljon hozzá!

Hirdetés