Hirdetés

Hirdetés

Merjünk hülyék lenni!

civishir.hu

2011.06.26. 07:38

Merjünk hülyék lenni!

Debrecen – A magyarországi televíziós hírműsorok hiper gyengék, és csak mellébeszélnek. Állapította meg ismerősöm aki úgymond kőgazdag és okos, tehát tud valamit. Amúgy tényleg okos mert én fizettem ki az Ő kávéját is.

Hirdetés

Hirdetés

– Miért van ez így Béla? – feszegette a kérdést. Mitől ilyen érdektelen semmitmondó a TV híradó és Duna TV. Miért van tele gyilkolászássál a TV2 és miért kell elaludni az RTL-en amikor Szellő a boci szemeivel épp nem mondd semmi rendkívülit? Mitől félnek ezek? Hogy kirúgják őket ha kimondják az igazságot, vagy lövésük nincs arról mi történik az országban?
Tudod én mitől vagyok sikeres – szegezte felém a kérdést.
Attól – folytatta – hogy megyek az információ után. Kinyomozom mitől döglik a légy. Az információ érték.
– Hát ha érték akkor pont azért nem mondanak értékes híreket-próbáltam valami okosat mondani, ám ismerősöm csak legyintett.
– Á Béla! Hülye vagy Te is. Nincs értékes és értéktelen hír, mert valakinek az is nagyon fontos, hogy esznek-e kolbászt Ausztráliában.
– Neked fontos ez ?
– Nem annyira. Ritkán járok Ausztráliába – próbáltam okosan válaszolni.
– Igen ám, de van akinek ezt létfontosságú. Vagy az is, hogy valóban kék a vére a csigáknak? Én olyan vagyok Béla aki ezt kinyomozza. Ha kell levágom a fejét a kérdés megválaszolásához.
– Van benne hemocianin. Úgy tanultuk ez egy réztartalmú vegyület, és az kék.- Szóltam közbe, hogy megmentsek egy ártatlan csigát!
– Na Béla! Most bújt ki a szög a zsákból. Érted már? Tudod, hogy ez valakinek milliókat hozhat a konyhára? Érted már miért nincsenek ebben az országban normális és hiteles hírek? Érted???
– Miért? – csúszott ki a számon.
– Gondolkozzál ezen amiket elmondtam. Okos fiú vagy, rájössz egyedül is. Erre a hemomicire is rájöttél.
Készülődni kezdett, de hirtelen odahajolt egészen a fülemig, szinte belebozalmaskodott a hallójáratomba. Tisztára úgy néztünk ki mint SP és Flour Tomi.
– A hülyéké a jövő! Ezt ne feledd! Merj hülyének lenni és eléred a kánaán! Onnan már csak egy ugrás a bőség kosara!
Felállt és távozott. Kávét, vizet én fizettem. Saccperkábé ötszázszor annyit keres mint én.

Szakács Béla debreceni lakos

FIGYELEM! EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.