Hirdetés

Hirdetés

Lukácsék lenyomják Lajcsit

blog.civishir.hu

2010.12.12. 20:39

Lukácsék lenyomják Lajcsit

Debrecen – Örök optimista lévén amellett török lándzsát, hogy az „Olyan a képed mint a derelye, gyere a fáról lefele” szövegvilág helyett magvasabbat is befogad szeretett városunk 70 százaléka.

Hirdetés

Hirdetés

Bizony nagy port kavart fel amikor a dagadt trombitás és kompániája búcsúztatta az évet a Kossuth Téren. Régen volt , de arra is emlékezhetünk, hogy sokan voltak akkor a főtéri dáridón. Nem tudom idén kinél veri ki a biztosítékot, hogy a Tankcsapda lesz 2010 utolsó óráinak a főatrakciója. Lesz olyan egyáltalán? Mondjuk TCS irigyek mindig is voltak, vannak (egyiknek a telefonszámát is tudom) és vannak szép számmal kizárólag lakodalmasra gerjedő debreceni adófizetők is.

A jelentős többség azért úgy gondolom lájkolja ezt az ingyenes Tankcsapda koncertet. Örök optimista lévén amellett török lándzsát, hogy az „Olyan a képed mint a derelye, gyere a fáról lefele” szövegvilág helyett magvasabbakat is befogad szeretett városunk 70 százaléka.

Az ugyanakkor kérdést vet fel, miként állítják össze majdan Lukácsék a koncertprogramot. Végül is mégiscsak a Nagytemplom előtt lesz koncert. Illik -e ott az úri közönségnek néhány durva, durvább, legdurvább dalt is lenyomni? Lesz-e „itt vannak a kibaszott Tankok!” „vége ennek a kibaszott évnek” leszóllások? Nyilván ettől még nem reped ketté a Debrecen jelképe, de azért ez mégiscsak egy olyan város, hogy olyan no. Tudják. Cívis. Minimális humorérzék és minimális igény a meglepőre, váratlanra. De hát ezért szeretjük mert ilyen izé. .. Emiatt van a zenekar tagjainak is helyi lakcímkártyája.

A Tankcsapdának december 31-én sok mindenre kell figyelnie majd a fűtött színpadon . De remélhetőleg sok mindenkire is, ha le néznek majd a hömpölygő tömegre, amelynek a vége a Nagyállomás kulturváróterméig is eltarthat. Mert sokan lesznek a Kossuth Téren az hótziher. Naná, hogy többen mint Lagzi Lajcsin!

Szakács Béla debreceni lakos

Olvassa Béla bejegyzéseit a blog.civishir.hu oldalon.

FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.