Hirdetés

Hirdetés

Hirtelen hiradók

Hirtelen hiradók

Cívishír

2010.01.07. 21:25

Hirtelen hiradók

Debrecen – Ha egyszer megkérdezné valaki, hogy mi a véleményem az országos televiziók hirműsorairól, azt mondanám neki, hogy „... ! Szóval valami elég csúnyát.

Hirdetés

Hirdetés

Rájöttem, hogy számomra nem mondanak semmi hasznos információt a hiradók.

A BKV különösebben nem érdekel, de annyit foglalkoznak velük, hogy lassan jobban ismerem a fővárosi járatokat mint a debrecenit.

Minden este bemondják, hogy pl a piros hetes (van ilyen?) kimaradt meg a 64-es mitudomén mitcsinál. Meg aztán BKV sztrájk.

Ezt meg azt letartóztatják, aztán mégse. Visszaveszik a végkielégitést és mégse...

Nekem már a fülemen jön ki a BKV.

A H1N1-ről már nem is beszélve. Azt figyeltem meg, hogy heti szinten 7-8 hirt variálnak a szerkesztők. Most az a nagy sláger, hogy a viz elönti a földeket. Áll szerencsétlen fiatalember a falu szélén egy kölcsönkért gumicsizmában és mutatja, hogy ime a viz!!!

De én már ezt én 7 évesen tudtam, hogy általában ilyenkor a viz elönti a földeket. Sőt. Elárulhatom, jövőre is elönti.

Szóval rájöttem, hogy csak időpocsékolás az a 30 perc. Nem kapok semmi használható információt sem az M1-től sem a TV2-től sem az RTL-től.

Engem nyilvánvalóan az érdekelne, hogy mi van Debrecenben? . De azt nem nagyon mutatják, csak akkor ha kirabolnak egy bankot meg ilyesmi. Azt meg mi hamarabb tudjuk mint a pesti hiradó, mert mégiscsak kisváros vagyunk és a pletyka meg a szenzáció szárnyal mint a vizibusz.

Úgy döntöttem, hogy a jövőben inkább a két helyi televizió hirműsorait (Alföld TV és Debrecen TV) nézem, mert azokban legalább debreceni utcákat mutatnak és azzal én inkább tudok azonulásba keveredni.

Időnként még ismerősöket is látni a helyi tévékben ami jól alkalmat jelent arra, hogy utána esemest küldjjek az illetőnek, ami jót tesz a hiúságának és kettőnk kapcsolatának.

Mindaddig fogom bojkottálni az országos tévéhiradókat amíg ilyen gyatrán végzik a feladatukat. Amint hiteles és korrekt tájékoztatással rukkolna elő, visszakapcsolok. Lehet, hogy soha?

FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESIRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.