Hirdetés

Debreceni bértollnok paraszt vagyok!

civishir.hu

2012.09.30. 11:29

Debreceni bértollnok paraszt vagyok!
Ő mondta

Jó napot kívánok! Szakács Béla vagyok, a Cívishír bértollnoka és egyben egy olyan város lakója is, amit a külföldiek elkerülnek. Szakács Béla írása

Hirdetés

Az elmúlt hét Dopeman népszenész úr és Tarlós István főpolgármestertől volt hangos. Legalábbis Debrecenben. Az előzményekkel nem fárasztom az olvasót, itt a Cívishíren minden megtalálható. Jómagam leginkább Dopeman született Pityinger László kijelentésén háborodtam fel, midőn bértollnoknak nevezi a Cívishírt.

Igaz, jómagam csak heti egy alkalommal jelentkezem itt, ám mégis rettentően megsértődtem a celeb repper úr wc-ben felolvasott rágalmán. Bértollnok az én értelmezésemben az, aki jó pénzért hűséges és lojális valamelyik párthoz, és képes akár hülyét is csinálni magából. Ismerünk ilyeneket országszerte. Még talán Debrecenben is létezik efféle újságíró.

Dopeman Pityinger celebrapper kijelentésével tehát nem értek egyet. Még akkor sem, ha ő önmagát alternatív államfőnek tartja. Dopeman úr nekem egy színvonal Majkával és az összes V.V. meg B.B. sztárokkal. Koncertjeit nem látogatom, tv műsorait nem nézem. Unalmasnak és gagyinak tartom a művészetét. Ráadásul a káromkodásai sem eredetiek! WC-n meg Frank Zappa hamarabb fényképeztette magát mint ez a budapesti ember.

Tehát bértollnok nem vagyok, és debreceni paraszt se. Ez utóbbit Tarlós főpolgármester szavaiból értettem ki, bár nem pont így mondta. Nekem viszont jogom van arra gondolni, hogy erre utalt a Mokkában. Cs.Bereczki kolléga is erre asszociált és valóban számomra is az a kép ugrott be, hogy a világvégén élünk a fényes Budapesthez képest.

Tegyük hozzá, Tarlós azt sem mondta, hogy Debrecenben dinamittal robbantják le a tyúkszart az emberek csizmájáról, ám előbb-utóbb mondd ő még ilyeneket is. Ugye Dopeman is bevadult, amikor is a civishir.hu honlapon merték bírálni. Még azt is bevállalta, hogy írott szöveget olvasson fel, ami azért számára nagy falat volt! Mi lesz ha Tarlós is belehúz és két hét múlva azt mondja, hogy a DVSC NB III-ban játszik, Debrecen meg nincs is már a térképen. Csak Budapest van ! Csak Dopeman van és Tarlós van. Szerintem ők jól megértenék egymást. Ott Budapesten.

Szakács Béla debreceni lakos
A FM90 Friss Rádió támogatásával

FIGYELEM! EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK.

Szóljon hozzá!

Hirdetés