Hirdetés

Hirdetés

Beltenyészet

civishir.hu

2011.06.12. 08:52

Beltenyészet

Debrecen – Állítólag van Európában egy falu ahol mindenki idióta. A szellemi leépülés okozója, hogy közel 400 éve a házasságok mindegyike falun belül, s olykor-olykor családon belül történik.

Hirdetés

Hirdetés

Nem akarok párhuzamot húzni a fent említett település és a kereskedelmi televíziók között, mégis van egy olyan érzésem, mintha ez a médiás beltenyészet kezdene a totális hülyüléshez vezeti. Nem mondok meglepőt, mindenki tudja, hogy javarészt ugyanazt az 50-60 embert pörgetik.

Ők a sztárvacsorák, a korcsolya, tánc műsorok a dal duettek állandó résztvevői. A nőzők már unják őket és minden bizonnyal ők is a hitvány produkciókat. Ennél már persze az a rosszabb ha netán élvezik amikor tojást törnek szét a fejükön, vagy gilisztákat tömnek az alsóneműjükbe. A sztárok sosem fogynak el, érkezik az utánpótlás különféle felfedező műsorok keretében. A sztárgyártás nem egyszerű meló. Tudás és elhivatottság kell a jövő Kordánéit, Kiszel Tündéit, Sthol Andrásait újratermelni.

Legalább olyan bonyolult szakmunka ez mint egy profi emésztőgödör kiépítése. Ahhoz ugyanis ásni kell egy jó nagy gödröt és kibetonozni. Egyszerűbb módszer amit egy ismerősöm csinált, hogy vettek egy hatalmas fémtartályt, talán a MÁV-tól és azt ásták le, olcsóbb volt mint a beton. Az emésztőgödörnél nagyon fontos, hogy nagy legyen, akkor lesz gazdaságos a szippantás.
A sztárgyártásban is fontos a mennyiség, minél több van belőlük, annál gazdaságosabb. Ha az a bizonyos 50-60 celeb netán börtönbe kerül, vagy pszcihiátriára, akkor lehet őket pótolni a friss csillagokkal.

Visszatérve még az írás elején említett falura, érdekesség még velük kapcsolatban, hogy nem igazán érdekli őket a külvilág. Senkinek nincs pl. televíziója. Jól elvannak ők egymással. Ők így kattantak tévé nélkül.
Bele se merek gondolni mi történne velük ha megjelennének az antennák.

Szakács Béla debreceni lakos
FIGYELEM! EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.