Hirdetés

Hirdetés

Állati karácsony

Állati karácsony

Cívishír

2009.12.24. 16:09

Állati karácsony

Azt mondta egy neves állat pszcihológus, hogy a lakásban tartott cica megvan arról győződve, hogyha a gazdi elhagyja a lakást, akkor biztos vadászni megy.

Hirdetés

Hirdetés

Érdekes a macska és kutya gondolkodás, de még egyszer mondom teljesen logikusan látják a világot. Több bennünk az érzelem az intuvició. Bezzeg mi ezt nem mindig mondhatjuk el magunkról. Sokunknak eszébe sem jut, hogy este, amikor csomagoljuk ki az ajándékokat, akkor a házikedvenc is elvárna valamit, frappáns diszcsomagolásban. Legyen az egy gumicsont, vagy egy műegér. Bármi apróság. Csányi Vilmos nyilván sokat ismerik. Ő azon kevés okos emberek közé tartozik, aki képes rá, hogy normálisan, érthetően fogalmazzon. Na azt mondta Csányi, hogy a karácsonyi ajándékozások közepette, azt vette észre, hogy a kutya ott szomorkodik a sarokban, mert ő nem kapott semmit. Gyorsan becsomagoltak hát neki valami apróságot, odatették elé és biztatták, hogy bontsa ki. Egy apróság volt benne, egy pici gumilabda. Ám ennek az apróságnak úgy örült a kutyus, hogy majd elolvadt.

Persze van aki erre azt mondja, minek ez a majomkodás, nem kell túlzásba vinni az állatok iránti rajongást. Nem akarok velük vitatkozni. Mert úgysem mérhető az a gyerekkori karácsonyi élmény, amit a kutyák, macskák és egyéb háziállatok tettek feljethetetlenné. Bizonyára azoknak is szép karácsonyuk lehet, ahol nincs házikedvenc. Bizonyára szép, csak éppen más.

Néhány napja vettem....pontosabban vadásztam a macskának egy műegeret. Gondosan becsomogaltam és már alig várom, hogy odategyem a fa alá. Ő ugyan még sohasem vett nekem semmit, viszon tudom, hogy nagyon hálás lesz azért mert nem felejtkeztem el róla.

FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESIRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.