Hirdetés

Hirdetés

A Paris Hilton Öribari Klub

civishir.hu

2012.07.06. 18:01

A Paris Hilton Öribari Klub
A kép illusztráció

Ha egy Barbie baba testarányait élő személyen látnánk viszont, elég hülye kép tárulna elénk: Szabó-Kovács Patrícia jegyzete

Hirdetés

Hirdetés

szörnyszülött lenne, beteges alkattal. Ennek ellenére minden második nő így szeretne kinézni.

Nem mentem föl magunkat, ez nem lehet kizárólag a körülöttünk élő férfiak vagy a média hibája. Nagyon gyakran látok olyan nőket, akik 5 centis műkörömmel, 15 centis tűsarkokon tipegve 95B-s melltartóból kibuggyanó műanyag cicikkel tolják a babakocsit, és szemmel láthatóan kiválóan érzik magukat. Vagy azért, mert sikerült megfelelni a társadalom/párjuk elvárásainak, vagy azért, mert saját maguknak is így tetszenek a legjobban. Nincs ezzel baj, biztos vannak olyan nők, akik számára ez a legfontosabb dolog a világon: jól kinézni, feszes rucikban, feszes mellekkel villanni, esetleg bekerülni a Paris Hilton Öribari Klubba. Olyanról is hallottam már, akinek az említett celebhölgy a példaképe. Én elképzelni sem tudom, Miss Hilton miben állhatna mintaként előttem, de valószínűleg az én fantáziám szegényes.

Mégis, unom már, hogy mindenhonnan plasztikai sebészetek reklámja ugrik elém, óriásplakáton, interneten, ha esetleg nem érezném tökéletesnek magam, nyugodjak meg, van kiút. Segítenek, részletre is. Tisztában vagyok vele, hogy vannak olyan esetek, amikor nincs más megoldás, szükség van ilyen beavatkozásra, és rendkívül jó dolog, hogy van erre mód. De ne mondja már nekem senki, hogy tényleg minden valóságshow-ból kikerülő maca eleve ennyire elégedetlen a testével, a külsejével. Ha ez így lenne, valószínűleg nem jelentkezne olyan műsorba, ahol ország-világ láthatja, kitárgyalhatja (meg is teszi!), hogy milyen az orra, melle, combja. Mégis, mintha valamilyen járvány terjedne, úgy keresik föl az említett hölgyek a plasztikai sebészeti rendelőket, itt-ott szabatni magukon egy keveset. Erről persze minden magára valamicskét is adó tévécsatorna hírt ad, műsort készít. S azok közül a képlékeny énképpel és önértékeléssel rendelkező tinilányok közül, akik a tévéműsorban nézték és megkedvelték őket, a tükör előtt álldogálva biztosan elgondolkodnak néhányan azon, nem kellene-e nekik is változtatni, csinosítani valamelyik testrészükön. Párban élőknek esetleg a kedvesük rágja a fülüket, aki mellesleg a tévé előtt ül sörhassal, susogós melegítőben, hogyasszongya: Nyuszkó/asszony/anyus, kellene már valamit kezdeni azzal a lógó cickóval. Pénz nem számít. Esetleg a haverok ejtenek el kocsmázás közben egy-két alattomos megjegyzést arról, talán így: Hm, hát, a feleséged mostanában nincs csúcsformában. Egy keveset fogyhatna, úgy 25-30 kilót, mert nem egy Barbie baba. Ha a megfelelő mennyiségű pénz is rendelkezésre áll, és a bolha a fülben, egy kis aknamunkával könnyen a megfelelő irányba terelhető a legtöbb nő, hiszen kevesen vannak, akik teljesen elégedettek magukkal.

Szóval, kedves urak, mindenki vizsgálja meg, ő maga mennyire tökéletes, és ha magában is talál kivetnivalót, legyen egy kicsit elnézőbb a párjával, hiszen néhány plusz kilóval, az elvártnál kicsit kisebb vagy kevésbé feszes mellekkel meg lehet tanulni együtt élni. Esetleg még szeretni is lehet egy ilyen nem egészen eszményi testet, ha abban kedves lélek lakozik.

Szabó-Kovács Patrícia

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.