Hirdetés

Hirdetés

Ötvenéves a világ egyik legismertebb nője

2019.02.11. 12:30

Ötvenéves a világ egyik legismertebb nője

Sokkal több mint Rachel a Jóbarátokból.

Hirdetés

Hirdetés

Ötvenéves születésnapját ünnepli hétfőn Hollywood egyik legnagyobb sztárja, Jennifer Aniston, aki – bármennyire is hihetetlennek tűnik – nem csak bűnrossz filmekben játszott karrierje során. Minekutána a legtöbb filmjében ügyetlen komédiázással és némi romantikázással kell kiérdemelnie a sztárgázsit, a legtöbben nem hús-vér nőként tekintenek rá, hanem amerikai cicababaként, aki képernyőn maradt a Jóbarátokból.

Brad Pitt és Jennifer Aniston
 

Pedig a félévszádos Jenny nem csak egy jó nő, hanem még játszani is tud. Ha éppen arra kérik, smink nélkül, slamposan tolja végig a kisvárosi csalfa feleség vesszőfutását (The Good Girl) vagy képes súlyos testi és lelki fájdalmat imitálni gyászoló anyaként (Cake), de tud zseniálisan háttérben maradni egy rockénekes barátnőjeként (Rocksztár) és megállja a helyét párkapcsolati drámában is (Marley meg én).

A Cake című filmben...
 

Tele van a bankszámlája, már csak egy hűséges férfi kéne mellé. Brad Pitt már házasságuk alatt összeszűrte a levet Angelina Jolie-val, de Gerard Buttler, John Mayer és Vince Vaughn, legvégül pedig Justin Thereaux sem vált be az évek alatt. Ötvenévesen is szemrevaló, akadnak még jelentkezők!

Legújabb filmét, a Dumplin'-t március 21-én mutatják be Magyarországon. Ebben egy volt szépségkirálynőt alakít, aki nincs kibékülve a túlsúlyos tizenéves lányával.

mozihollywoodJennifer Aniston

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.