Hirdetés

A világ legidősebb drogcsempésze akcióban

2019.01.11. 15:33

A világ legidősebb drogcsempésze akcióban

Az üzlet egyre jobban megy…

Hirdetés

Clint Eastwood elképesztő! Közel 90 évesen még mindig filmeket rendez és játszik is. A héten moziba kerülő akciójában a világ legidősebb drogcsempészének sztoriját meséli el. 

Earl (Clint Eastwood) nincs jó passzban. Elmúlt 80, nincs pénze, magányos és csődeljárás folyik ellene. Egészen természetes, hogy amikor valaki munkát ajánl neki, vállalja. Hiszen csak vezetnie kell – csak éppen az egyik mexikói kartell használja drogfutárnak. De teljesíti a feladatát, és mert gyors, pontos, ráadásul minden gyanún felül áll, újabb és újabb fuvarokat bíznak rá. Az üzlet egyre jobban megy…
Csakhogy a kábítószer-elleni osztály zsarujának, Colin Batesnek (Bradley Cooper) feltűnik, hogy új szállító került a rendszerbe, és a nyomába ered. A csempész azonban szeretné rendbe hozni az életét, mielőtt a zsaruk vagy a kartell emberei utolérnék.

A 2009-es hatalmas siker, a Gran Torino óta ez első alkalom, hogy a legendás Eastwood egyszerre rendez és játszik: ráadásul új thrillerében fantasztikus szereplőgárda segíti.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés