Hirdetés

Fájni fog a hasunk a röhögéstől!

2018.07.10. 10:01

Fájni fog a hasunk a röhögéstől!
Sacha Baron Cohen mint Borat Szagdijev, a kazah nép nagy fehér gyermek Amerikában (Fotó: Borat)

A brit zseni valami újat alkotott.

Hirdetés

Hirdetés

A Showtime bejelentette Sacha Baron Cohen vadonatúj, félórás epizódokból álló vígjátéksorozatát. Az ikonikus pillanatok és provokatív figurák sokaságának megteremtésével elhíresült Baron Cohen több mint egy évtized után tér vissza a tévésorozatok világába a WHO IS AMERICA? író-rendezőjeként. Az egy éve készülő, hétrészes sorozat különféle – időnként hírhedt, időnként ismeretlen – embereket mutat be Amerika egyedülálló politikai és kulturális spektrumának különböző pontjairól.

A sorozat premierje július 15-én lesz, magyar felirattal kizárólag az HBO GO-n, a többi epizód minden héten hétfőn érkezik! A tévépremier szeptember 7-én lesz az HBO3 műsorán.

A brit Baron Cohen, a kétszeres BAFTA- és egyszeres Golden Globe-díjas, Oscar-jelölt tévés és filmes színész, író és humorista a Da Ali G Show című sorozatával robbant be a komédia színterére, amely négyéves pályafutása alatt hat Emmy-jelölést és két BAFTA-díjat zsebelt be. Baron Cohen egy személyben volt a sorozat producere, írója és főszereplője.

Következő munkájában, a Borat – Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika című egész estés filmben második alteregójának, a Borat Szagdijev nevű kazahsztáni tévériporternek a bőrébe bújt. A film, amelynek ő volt a producere, írója és főszereplője is, meghódította az egész világot, 24 országban nyitott első helyen, és Baron Cohen elnyerte vele a legjobb színészi alakítás Golden Globe-díját a vígjátéki kategóriában, illetve Oscar-díjra is jelölték érte a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriájában. 

filmsorozatvígjáték

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.