Hirdetés

Összeáll a bűn legszexibb válogatottja

2018.06.19. 11:21

Összeáll a bűn legszexibb válogatottja
Rihanna, Sandra Bullock és Cate Blanchett

Az Ocean’s-filmek szintet léptek.

Hirdetés

Hirdetés

A héten kezdik vetíteni a magyar mozikban a nagy dérrel-dúrral beharangozott, sztárparádét felvonultató legújabb Ocean’s-filmet, azaz a csajok ellopják a showt a férfiak elől! 

George Clooney és Brad Pitt nevével fémjelzett, népszerű Ocean’s-filmek szintet lépnek: az eddigi humor és izgalom most korunk legjobb, legismertebb, legszexibb színésznőinek előadásában kel új életre!

Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott… de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie.

Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala – amelyen történetesen egy hűtlen expasija (Richard Armitage) is részt vesz.

De egy ilyen nagy buli végrehajtásához szüksége van a tökéletes csapatra, így aztán nekiáll, hogy összeszedje a legjobbakat. Jön a bűn legvonzóbb válogatottja: Lou, Rose, Daphne, Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita és Constance. Vagyis Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Rihanna, Mindy Kaling, Sarah Paulson és Awkwafina.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.