Hirdetés

Jó hírünk van a Downton Abbey-rajongóknak!

2018.02.01. 17:09

Jó hírünk van a Downton Abbey-rajongóknak!
Michelle Dockery és Matthew Goode. A Downton Abbeyminden babért learatott!

Jön egy másik kosztümös sorozat. Ugyanattól a szerzőtől.

Hirdetés

Hirdetés

Jövőre láthatják a nézők a Downton Abbey írójának The Gilded Age című új tévésorozatát, amely az 1880-as évek New Yorkjában játszódik. A szériát megrendelő NBC tévécsatorna szerdán erősítette meg, hogy tíz epizódot rendelt Julian Fellowestól.

Az NBC 2012 óta foglalkozik a The Gilded Age előkészítésével, és most úgy tűnik, végre meg is valósítják - emlékeztetett a The Guardian brit napilap.

A The Gilded Age írásával egy álmom vált valóra. Hosszú ideje érdekel az amerikai történelemnek ez a korszaka, és az NBC most lehetővé tette számomra, hogy bemutassam a modern közönségnek. Nem is lehetnék izgatottabb és lelkesebb"

idézte a brit lap Fellowest. A New Yorkban játszódó széria a társasági elitről, és főleg azokról a családokról szól majd, amelyeket a városba áramló pénz tett gazdaggá.  Fellowes már tavaly közölte, hogy mindent hajlandó félretenni a sorozat kedvéért. 

A Downton Abbey a nem amerikai tévésorozatok közül a legtöbb, 69 Emmy-jelölést kapta, 15 Emmyt pedig el is nyert. A befejező epizódját 2015-ben Nagy-Britanniában 9,5 millió néző látta.
filmsorozat

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.