Hirdetés

Elszabadulnak a családjukat kutató ikrek

ICPress

2018.01.03. 10:10

Elszabadulnak a családjukat kutató ikrek
Owen Wilson és Ed Helms

Nincs kellemetlenebb egy váratlan jó hírnél. Ajánló!

Hirdetés

Hirdetés

Ezen a héten a magyar mozikban elszabadulnak a családjukat kutató ikrek, jön az Apavadászat! A Másnaposok-trilógia mindig rosszul járó főbalekje, Ed Helms és a sajátos humorával minden vígjátékból kiragyogó Owen Wilson a főszereplője ennek a meghökkentő ötletektől sem visszariadó, dilis vígjátéknak. A mellékszerepekben pedig olyan ikonikus színészekkel találkozhatunk, mint az Oscar-díjas Christopher WalkenJ.K. Simmons és Glenn Close, akik most komikus tehetségüket csillogtatják meg.

Nincs kellemetlenebb egy váratlan jó hírnél. Az anyjuk (Glenn Close) újra férjhez megy, és a nagy napon bevallja két felnőtt fiának (Owen Wilson és Ed Helms), hogy hazudott nekik. Eddig mindig azt mesélte, hogy az apjuk réges-régen meghalt, de most elárulja, hogy igazából sosem volt benne biztos, ki az apa – de az igazság valahol egy amerikai foci csapat környékén keresendő.

A két testvér világ életében híres volt a rossz döntéseiről. Hát, most úgy határoznak, hogy megkeresik a lehetséges apákat, és kiderítik, kitől kérhetnek ezentúl zsebpénzt. Nekivágnak a nagy utazásnak: a lehetséges apák feltérképezése során őrült dolgok esnek meg velük, és talán még közelebb is kerülnek az igazsághoz…

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.