Hirdetés

Hirdetés

Debrecenben komoly igény mutatkozik a „bankrablásra”

IC Press

2017.12.10. 13:20

Debrecenben komoly igény mutatkozik a „bankrablásra”
Jelenet A Viszkisből (Fotó: IC Press)

Itt adták el a legtöbb jegyet. Budapest után.

Hirdetés

Hirdetés

A viszkis rablóként elhíresült bűnöző, Ambrus Attila vászonra vitt története iránt országszerte hatalmas az érdeklődés. Vidéken is az átlagosnál nagyobb arányban voltak kíváncsiak a magyar filmre.

Budapest után Győrben és Debrecenben adták el a legtöbb jegyet

A Viszkis vetítéseire a bemutató óta eltelt 15 napban.

Mindez a számok nyelvére lefordítva azt jelenti, hogy Antal Nimród filmje mostanáig 165.585 embert csábított be a hazai mozikba. Ez az eredmény több mint biztató. Az első két hetes nézőszám jelentések alapján A Viszkis még az eddigi csúcstartót, a Kincsemet is túlszárnyalta.

A Viszkis is bizonyíték arra, hogy a közönség kíváncsi a jó hazai filmekre, örömmel nézi a mozikban azokat a történeteket, amelyekben magyar színészeket láthat. Nagyszerű érzés azt tapasztalni, hogy az emberek egymásnak ajánlják ezt a filmet, és a Facebookon, emailben érkező visszajelzések alapján óriási diadalnak könyveljük el azt is, hogy olyan nézőket sikerült A Viszkissel visszacsábítani a vásznak elé, akik mostanáig ódzkodtak a magyar filmektől

 – mondta Borka Csilla, A Viszkist forgalmazó InterCom Zrt. filmforgalmazási igazgatója.

Az előfoglalások alapján az előttünk álló hétvégén is sokan keresik fel  A Viszkis kedvéért a mozikat, amelyek többsége változatlanul napi emelt előadásszámmal vetíti a filmet.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.