Hirdetés

Hirdetés

Izomagyú amerikait is lehet szeretni

2017.07.28. 12:19

Izomagyú amerikait is lehet szeretni
Dwayne The Rock Johnson a Ballersben öltönyben nyomul (Fotó: HBO)

Folytatódik a Nagypályások. Egy próbát megér.

Hirdetés

Hirdetés

Az HBO-tól megszoktuk, hogy csak minőségi sorozatokat gyárt, ilyen az amerikaifocis, közelebbről NFL-es témával foglalkozó Ballers (Nagypályások) is, Dwayne The Rock Johnsonnal a főszerepben. Az egykori amerikaifocis és profi pankrátor ezúttal ügynököt játszik, aki – mint egykori kiváló játékos – a legnagyobb sztárok kegyeiért hajt.

A sorozat hivatalosan vígjátékként fut, de sokkal inkább dráma, mert a kulisszák mögötti NFL-ről sok mindent el lehet mondani, de azt semmiképpen, hogy vicces. Azon sem lehet nevetni, hogy maga a főszereplő a meccsek alatt elszenvedett sérülésekből eredően maradandó egészségkárosodással éli mindennapjait, és gyorsabban kapkodja be a pirulákat, mint Jim Morrison fénykorában.

Egy akkora profi ligában, mint az NFL, annyi az extravagáns és deviáns sztár, hogy a sztorikból a merítési lehetőség óriási. Ezt lovagolja meg a Ballers immár két esztendeje, és a napokban elkezdődött a széria harmadik évada. Dráma vagy vígjáték, mindegy, kevés benne a sportszakmai téma, tehát a sport (amerikaifoci) ellen beoltottak tetszését is elnyerheti. Egy próbát mindenképpen megér!

 

filmsorozat

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.