Hirdetés

Hirdetés

20 év után itt a Trainspotting 2!

civishir.hu

2017.02.28. 18:59

20 év után itt a Trainspotting 2!

Mind a négy főszereplő visszatér!

Hirdetés

Hirdetés

A 90-es évek közepén hatalmas erővel robbant be a köztudatba Danny Boyle heroinfüggőkről szóló filmje, melynek most T2 Trainspotting címen megérkezett a folytatása!

Az első rész igazi kultfilm lett, ami főszereplőjét, rendezőjét is elindította a világhír felé vezető úton. Az új film kedvéért a teljes régi csapat összeállt: az Oscar-díjas rendező Danny Boyle (Gettómilliomos, 127 óra) újra a népszerű skót író Irvine Welsh regényei alapján dolgozik;

a főszerepeket pedig ismét Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Ewen Bremner és Robert Carlyle játsszák.

A második rész a hírek szerint fel tudott nőni az elődjéhez és a kritikusok szerint sem okozott csalódást, a Rotten Tomatoes nevű oldalon a film kiemelkedő értékelést kapott a nemzetközi újságírók összesített véleményei alapján.

Négy edinburgh-i srác meg a heroin története húsz évvel ezelőtt felforgatta a mozis világot. A durva valóság és az őrült humor nagy találkozásából kultikussá váló film valamint négy feledhetetlen – bár kissé veszélyes – figura született. Most mind a négyen visszatérnek: az évek őket sem kímélték, és ők továbbra sem kímélnek senkit.

Renton, Spud, Begbie és Beteg Srác: a négy régi barát, akit jó viszontlátni (de lehetőleg nem egy sötét sikátorban) újra akcióba lendül.

A film korhatára: 18 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film feliratos 2D változatokban lesz látható a március 2-től mozikban.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.