Hirdetés

Meghökkentő látványvilág: itt az Érkezés

2016.11.07. 18:07

Meghökkentő látványvilág: itt az Érkezés
Amy Adams

Díjnyertes sztárokkal találkozhatunk.

Hirdetés

Hirdetés

A meghökkentő látványvilágú filmet, a magyar mozikba a héten debütáló Érkezést (Arrival) elsőként a Velencei Filmfesztiválon mutatták be. Denis Villeneuve elgondolkodtató mozijának főszerepeiben olyan díjnyertes sztárokkal találkozhatunk, mint Amy Adams, Jeremy Renner és Forest Whitaker.

A Föld jó néhány pontjára titokzatos, óriási tárgyak szállnak le idegenekkel. Amerikában a hadsereg vezetésével különleges egységet hoznak létre, hogy eldöntsék, mi a teendő. Megpróbálják felvenni a kapcsolatot a vendégekkel, de a háborúra is felkészülnek.

A csapatnak több civil tagja is van, az egyikük nyelvész (Amy Adams), akinek az a dolga, hogy segítse a földiek és az idegen lények kommunikációját. Ő is behatol az egyik űrhajóba, ő is ott van, amikor először találkozik ember egy másik világ küldöttével… és ettől kezdve látszólag egyre gyakrabban irányítja ő az eseményeket – miközben ő is sodródik. Víziók, emlékképek kísértik, melyek valamiképpen összefüggenek az emberiség legnagyobb kalandjával, amiről még senki nem tudja, hogy békét hoz-e vagy háborút.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.