Hirdetés

Drog, vér és hatalom - itt a folytatás!

2016.09.07. 11:18

Drog, vér és hatalom - itt a folytatás!
Pablo Escobar szerepében szenzációsan játszik a brazil Wagner Moura

Elérhetővé tette a Netflix a Narcos második évadát.

Hirdetés

Hirdetés

A Netflix jó szokásához híven egyszerre teszi közzé sorozatainak epizódjait, így kitörhetnek a heti „beosztásból” a sorozatrajongók.

A Pablo Escobar kokainbáró tündöklését és bukását feldolgozó, helyenként dokumentarista jelleget is öltő sorozat első szezonja parádésra sikeredett, így értelemszerűen világszerte nagy várakozás előzte meg a folytatást. A teljes második évad már elérhető az online videótékában (vagy a torrentoldalakon).

A nézőt egyszerűen magával rántja az elképesztő történet, a medellini utcák hangulata, ahol egyszerre jelentkezik a szegénység, a nyomor és a mérhetetlen gazdagság, ahol patakokban folyik a kábítószer és a vér. Megismerjük Escobar Kolumbiáját, mert kétségtelenül az övé, magára formálta a hatalmával. Az ember, aki naponta hetvenmillió dollárt (!) kaszál az USA-ból, és ásat el az erdőben, hogy ne legyen nyoma, nyughatatlanul rohan a vesztébe, de nem adja könnyen a bőrét. Kedvenc hobbija: rendőrt ölni.

A sorozat iszonyúan nyomasztó, mert a sztori nem fikció, és nincs szerethető figura, mert az Escobar-jelenségben semmi sem az. Fergeteges színészi alakítások teszik még sötétebbé a hangulatot. Olyanná, mint amilyenek a korabeli, eredeti felvételekről köszönnek vissza.

 

filmsorozatajánló

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.