Hirdetés

Vasárnapi matiné: pólómeccs Debrecenben

2010.11.14. 08:01

Vasárnapi matiné: pólómeccs Debrecenben
Az ezdő azt ígéri, nekimennek a Szolnoknak (Fotó: Szabó Ákos)

Szentes, Debrecen – Még mindig jobb nagy előnyt ebukni, és úgy kikapni, mintha esély sem lett volna a győzelemre – így Gyöngyösi András a Szentes elleni meccs után. Vasárnap a Szolnokot fogadják a debreceniek.

Hirdetés

Két nap alatt két bajnokit vív az újonc debreceni gárda a vízilabda OB I-ben. az elsőt pénteken este letudta a hajdúsági csapat, mely Szentesen már 7–4-re is vezetett, és onnan kapott ki 8–7-re. Gyöngyösi András csapat nagyon közel állt a nagy bravúrhoz, ami azonban mág várat magára. Vasárnap 16.30 órától talán megszületik az első győzelem, bár a papírforma alapján most sem a debreceniek az esélyesek.

– Eelrontottuk, nincs mit magyarázni rajta – mondta a szentesi összecsapásról a Fujitsu vezetőedzője. –  A kipontozódások miatt nagyon hiányzott egy-két játékos a végjátéknál, de ez van, sok tanulsága van a meccsnek nekem és a játékosaimnak is. Például, hogy meg kell tanulnunk nyerni. Kezünkben volt a mérkőzés, de a legvégén olykor szétesően pólóztunk, s ez lett az eredménye. Amikor feljött az ellenfél, nem tudtunk újítani, tehát igazából magunkban kell keresni a hibát, nem másban. Ahhoz képest még a játékvezetésre sem lehet egy szavunk sem, hogy idegenben voltunk. Azt hittük, hogy már ott vagyunk, ahol lennünk kell, de mégsem. Nehéz a sorsolásunk, de dolgozunk tovább. Mondtam a srácoknak utána, hogy most kell igazi csapatnak lennünk, nem amikor nyerünk. Tehát remélem, nem marad bennünk görcs emiatt az elszalasztott lehetőség miatt holnapra és azért is nekiesünk a Szolnoknak.

Bodrogi Bau Szentes - Debrecen Fujitsu 8-7 (2-2, 2-2, 1-3, 3-0)
Szentes: Horváth T. - Józsa T. 1, Araczki, Németh D. 2, Balogh Z. 1, Szabó Z., Éles. Csere: Turzai 4, Nagy M., Beleon, Szabó L. Edző: Tóth László, Benedek Tibor.
Debrecen: Decker A. - Kistamás, Apanasenko 3, Bugaychuk 1, Halek, Zoufal 1, Dunca 2. Csere: Kárteszi, Szöllősi, Simon. Edző: Gyöngyösi András, Kardos Sándor.
Gól emberelőnyből: 4/9, ill. 4/10.
Kipontozódott: Araczki, ill. Simon, Bugaychuk
Kiállítás cserével: Éles, ill. senki.

Szóljon hozzá!

Hirdetés