Hirdetés

Hirdetés

Mi lesz Debrecennel, ha Gyöngyösit kapitánynak választják?

Nemzeti Sport

2012.12.30. 10:57

Mi lesz Debrecennel, ha Gyöngyösit kapitánynak választják?
Gyöngyösi András (Fotó: civishir.hu)

A tréner szerint a magyar vízilabda olyan, mint a brazil futball.

Hirdetés

Hirdetés

Gyöngyösi András, a Debrecen trénere hisz benne, hogy azonos eséllyel pályázik a magyar vízilabda-válogatott kapitányi posztjára, mint két riválisa, Benedek Tibor és Vincze Balázs.

– Ha lenne topfavorit, a szövetség nem írt volna ki pályázatot. Érzésem szerint mindhárom pályázó egyforma eséllyel indul, s abban bízom, hogy a beadott anyagok közül az enyém nyeri el az elnökség tetszését. Ha nem hinnék benne, amit leírtam, a kvalitásaimban, akkor nem pályáztam volna. Mindig száz-százhúsz százalékot hoztam ki a csapataimból, olyan eredményeket értem el, amelyek előzetesen lehetetlennek tűntek – mondta a Nemzeti Sportnak adott interjúban Gyöngyösi, aki nem árulta el, hogy mi lesz a debreceni csapatával, ha megválasztják kapitánynak. – Sokat köszönhetek a Debrecennek, a klub is nekem. Valamit felépítettünk, ami folytatódik, akár velem, akár nélkülem. Megbeszéltünk mindent, de ez akkor lesz aktuális, ha tényleg engem választanak.

Gyöngyösi a sportnapilapnak úgy fogalmazott, a magyar vízilabda olyan, mint a brazil futball, biztos benne, nem lesz még egyszer húszévnyi eredménytelenség, mint Faragó Tamásék után.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.