Hirdetés

Hirdetés

Köszönik szépen a debreceni közönségnek

dvse.hu

2012.11.15. 18:30

Köszönik szépen a debreceni közönségnek

Gyöngyösit jó érzéssel tölti el, hogy a póló egyre népszerűbb kezd lenni Debrecenben.

Hirdetés

Hirdetés

Szerdán este megnyugtató, négygólos előnyt (13-9) harcolt ki a debreceni pólócsapat az Európa Kupa negyeddöntőjében.

– Az orosz csapat felülmúlta a várakozásokat. A selejtező csoportjukban két góllal kaptak csak ki a Savonától, amire azt hittük mindössze a véletlen eredménye, erre azonban rácáfoltak, és most éppen az ellenkezőjét bizonyították. Én személy szerint egy jobb csapatot láttam a medencében annál, amit először hittem, egy gyors vízilabdát játszó, szervezett ellenfelet, ami olykor meg is zavart bennünket. Ezért a visszavágóra erre fel kell készülnünk, hogy a zónánkat sok mozgással ne tudják feltörni. Bizakodó vagyok a második felvonást illetően, de fontos, hogy ne úgy utazzunk Moszkvába, hogy négygólos előnyünk van, hanem úgy, hogy azon az egy meccsen fog eldőlni a továbbjutás sorsa, s akkor úgy érzem, nem lehet probléma – vélekedett Gyöngyösi András a dvse.hu-nak.

A tréner hangsúlyozta, köszönik szépen a közönségnek a biztatást és a támogatást, nagyszerű érzés volt telt ház előtt, fantasztikus hangulatban játszan. Gyöngyösi biztos benne, hogy az eredményhez a szurkolók is hozzátettek. Kifejtette: jó érzéssel tölti el őt is, a csapatot is, hogy egyre népszerűbb kezd lenni Magyarország legsikeresebb csapatsportága Debrecenben!

A moszkvai visszavágó előtt a debreceni gárdára fontos bajnokik várnak.

– A Dinamo Moszkva előtt három bajnoki vár ránk, először Pécsre látogatunk. Nem lebecsülve az ellenfelet, de úgy érzem, hogy nem egy szinten van a két gárda. Idegenben játszunk, így megpróbálunk a körülményekhez alkalmazkodni, és minél biztosabb győzelmet aratni. Jövő héten pedig már hangolódnunk kell a visszavágóra úgy, hogy kedden az OSC-nél vendégszerepelünk, szerdán pedig a junior válogatottat fogadjuk – célunk természetesen mind a kilenc pont begyűjtése – fogalmazott a mester.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.