Hirdetés

Kikapott a Debrecen, de kiderült, hogy ütős csapat

civishir.hu

2012.10.27. 18:49

Kikapott a Debrecen, de kiderült, hogy ütős csapat
Gyöngyösi mester tanítványai nagyot küzdöttek, de ez kevés volt (Fotó: civishir.hu)

A mérkőzés eleje a miénk volt, a vége azonban a BL-résztvevő szegedieké.

Hirdetés

Hirdetés

A bajnoki címre is esélyesnek tartott Szeged volt a debreceniek vendége szombaton este. A mienk jól kezdtek, meg is nyerték az első negyedet, majd a következőben megtriplázták az előnyt. Giorgetti és Misics duplázott, Weszelovszky és Varga pedig egyet-egyet lőtt a hajdúságiak hat góljából. A 6-3-as hazai előny ellenére nem lehettek nyugodtak a debreceni hívek a lelátón, s a nagy szünet után a Szeged bizonyította, hogy nem véletlenül élcsapata a pontvadászatnak.

Fordulás után Kiss Csaba és Kayes góljaival gyorsan kiegyenlített az emberelőnyös helyzeteit jól kihasználó Tisza-parti együttes. A vendégek rohamát Weszelovszky törte meg (7-6), javítva a hazaiak emberelőnyös mutatóját. Tartotta azonban a lépst a Szeged, mely Szívós Márton találatával ismét utolérte a Gyöngyösi-gárdát.

A harmadik negyedet csúnyán elbukta DVSE, de ezzel még nem volt veszve semmi. Hatalmas küzdelem alakult ki a végén. A debrecenieknél Varga talált be kétszer, de megvolt rá a szegedi válasz (9-9). A debreceniek dolgát nehezítette, hogy szinte végég emberhátrányban védekeztek, aminek következtében Misics és Komlósi is kipontozódott. Így a meccs utolsó gólját a közönség nagy bánatára a szegedi Aaron Younger szerezte, s így a bajnokságban először kikapott a debreceni gárda.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.