Hirdetés

Hirdetés

Eger ostroma: tévében a debreceniek harca

civishir.hu

2012.12.11. 19:12

Eger ostroma: tévében a debreceniek harca
Vajon mit fundál ki Gyöngyösi András?

Gyöngyösi szerint Egerben nem lehetetlen nyerni, hanem nehéz, tehát megpróbálják,

Hirdetés

Hirdetés

A szombati, Honvéd elleni fájó vereséget követően szerdán Egerbe látogatnak Gyöngyösi András tanítványai a Vízilabda OB I. 10. fordulójában. A listavezető ZF-Eger és a negyedik helyen álló Debrecen vízilabdacsapatának rangadója 18 órakor kezdődik, amelyet az országos sportcsatorna, a DIGI Sport élőben közvetít. A hajdúságiak vezetőedzője elmondta, bár a tavalyi ezüstérmes otthonából nagyon nehéz bárkinek is ponttal, pontokkal távoznia, nem lehetetlen feladat.

- Ezen a meccsen eldől, hogy milyen csapat is vagyunk mi igazán, az alapján, hogy milyen reakcióval fogunk rendelkezni egy nagyon nehéz mérkőzésen. Az Eger hazai pályán nehezen verhető, de nem verhetetlen, ám nekünk be kell bizonyítanunk és egy olyan visszacsatolást kell adnunk, hogy a Honvéd elleni fiaskó csak egy kisiklás volt! - nézett előre a szerdai mérkőzésre a debreceni mester.

Gyöngyösi András csapatának idei utolsó idegenbeli mérkőzésére az egyesület ingyenes szurkolói buszokat indít. Jelentkezni és érdeklődni Oláh Andreánál lehet a +36-30/450-91-84-es telefonszámon, valamint az olahandrea@dvse.hu és az olahandreaa@gmail.com címen.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.