Hirdetés

Hirdetés

Debreceni vágy: a Vasas dolgozzon meg a győzelemért!

dvse.hu

2010.11.05. 11:14

Debreceni vágy: a Vasas dolgozzon meg a győzelemért!
(fotó: Szabó Ákos)

Debrecen – A bajnoki címvédő otthonában sansztalan a debreceni csapat, de Gyöngyösi András ebbe nem nyugszik bele. Ezt nevezik példaértékű hozzáállásnak!

Hirdetés

Hirdetés

A hajdúsági pólósok, akik Immár Debrecen Fujitsu néven futnak, egy hete 6–6-os döntetlennel nyitottak az OB I-ben, ma pedig a bajnoki címvédő otthonában szerepelnek. Gyöngyösi András azt sulykolja, hogy nincs eleve feladott meccs.

– A lehető legjobb eredményt akarjuk elérni a Vasas ellen idegenben is. Én nem vallom azt, amit esetleg mások igen, hogy a legjobbak ellen elég, ha csak túl leszünk a soros bajnokinkon, amikor egy papíron jóval esélyesebb ellen játszunk. A Vasas ne azért nyerjen ellenünk pénteken, mert mi elszórakozzuk a mérkőzést, hanem dolgozzon meg a sikerért, s mutassa meg ellenünk, miért is olyan jó csapat, illetve tegye oda a két gárda közé a meglévő különbséget, ha tudja! A játékosokba ezt a mentalitást kell belesulykolni, mert a jövőre nézve ez vezethet előre, vagyis mindig a legjobbra kell törekednünk, aztán ha mégis az ellenfél nyer, akkor gratulálunk neki, de csak utána! – fogalmazta meg edzői ars poeticáját a Fujitsu-tréner.

A debreceni fővárosi vendéjátéka 19.30-kor kezdődik.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.