Hirdetés

Hirdetés

Csúcsrangadó: kiderül, mire jó a Debrecen!

dvse.hu

2012.10.27. 09:32

Csúcsrangadó: kiderül, mire jó a Debrecen!
Gyöngyösi mester szerint semmilyen teher és győzelmi kényszer nem nyomja a játékosok vállát (Fotó:

A 14 éven aluliak és nyugdíjasok számára a belépés ezúttal ingyenes!

Hirdetés

Hirdetés

Debrecen vízilabdacsapata szombaton 17.45-től a bajnokesélyes Szegedet fogadja a Debreceni Sportuszodában az OB I. negyedik fordulójában. Amennyiben a három forduló után hibátlan Gyöngyösi-legénység legyőzi a tavalyi bronzérmes Tisza-partiakat, úgy kibéreli a tabella első helyét.

- Ez lesz az első komoly rangadónk, amely tökéletesen szolgája azt a célt, hogy lemérjük, hol tartunk az élcsapatokkal szemben, és a levont következtetések alapján dolgozzunk tovább. A Szeged rendkívül stabil, két-három éve együtt játszó rutinos együttes, ám ennek ellenére úgy gondolom, hogy a hazai pálya sokat fog jelenteni számunkra, ezért bízok a csapatomban, és abban, hogy a védekezésünket jobban meg fogjuk tudni oldani, a korábbi mérkőzésekhez képest. Vindisch Ferenc és Süveges Máté letöltötte a hárommeccses eltiltását, így végre mindenkire számíthatok és komplettek leszünk – hosszú kispadunk lesz, ami az ilyen fontos tétmérkőzések során ugyancsak sokat számít. Nyugodtan mondhatom, hogy jól állunk, hiszen az Európa Kupában hamarosan negyeddöntőt játszunk, ahol szeretnénk a Dinamo Moszkván túljutni, a Magyar Kupában a legjobb négy között vagyunk, a bajnokságban pedig az élbolyba tartozunk – semmilyen teher és győzelmi kényszer nem nyomja a játékosok vállát, ezért felszabadultan játszhatunk a Szeged ellen – mondta Gyöngyösi András, aki győzelmet vár korábbi csapata ellen.

A hajdúsági klub elöljárói úgy döntöttek, hogy a mérkőzésre – melyre a jegyek megvásárolhatóak a Debreceni Sportuszoda sportboltjában és büféjében – 14 éven aluliak és nyugdíjasok számára a belépés ezúttal ingyenes!

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.