Hirdetés

Hirdetés

Az utolsó másodpercben kapott ki a Debrecen!

2010.10.02. 15:11

Az utolsó másodpercben kapott ki a Debrecen!
A két légiós jó benyomást tett

Szolnok – A válogatottakkal is felálló Szolnok hazai pályán mindössze egy, az utolsó másodpercben dobott góllal tudta legyőzni a Debrecent a férfi vízilabda Magyar Kupa selejtezőjében.

Hirdetés

Hirdetés

A debreceniek a Szolnok mellett még a bajnoki címvédő Vasas és a második ligás Tipo VSC társaságában alkotják a seléejtezőcsoportot, melynek első két helyezettje jut tovább. A hajdúságiak az első mérkőzésükön a házigazdákkal találkoztak, és mindössze egy góllal maradtak alul.  A tavalyi OB I. 6. helyezettje többször is vezetett, ám mindig felálltak a mieink, ahogyan a lefújás előtt 13 mp-cel is, amikor Bugajcsuk egalizált. A végső szót azonban a gólerősen játszó hazai Kovács Olivér mondta ki: 1 mp-cel a derbi befejezése előtt...

A debreceniek este még játszanak a Vasassal, vasárnap pediig a Tipóval. A csoportból az első két helyezett jut tovább.

Szolnok–Debreceni CPVSE 7-6 (2-2, 1-0, 2-3, 2-1)
Szolnok: Gárdonyi - Kovács O. 4, Hangay Z. 1, Szőke, Regős Á., Pásztor M., Császár Gy., Georgescu 2. Cserék: Gerritse, Bálint G., Süveges, Hangay R. Edző: ifj. Cseh Sándor, Mohi Zoltán.
Debrecen: Decker A. - Kistamás Zs., Bugajcsuk 4, Halek, Zoufal 2, Dunca, Apanasenko. Cserék: Kelemen M., Kárteszi. Edző: Gyöngyösi András, Kardos Sándor.
Gól emberelőnyből: 7/3, ill. 8/1.
Gól ötméteresből: 1/1, ill. 1/0.
A meccs alakulása: 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 4-2, 4-3, 4-4, 5-4, 5-5, 6-5, 6-6, 7-6.

Gyöngyösi András:
– Nekem ez győzelemmel felérő vereség. A 140 milliós éves költségvetéssel rendelkező, válogatottakkal, és jó légiósokkal rendelkező Szolnok ellen szó szerint csak az utolsó másodpercekben kaptunk ki, ráadásul náluk. Itt egy buta hibát vétettünk, mert nem mentünk ki az emberre, ő meg belőtte, de ettől eltekintve okosan játszottunk. A támadást, azon belül is az emberelőnyök kihasználását a legnehezebb fejleszteni, ahhoz még idő kell, ez látszik. Ilyen erős ellenféllel szemben ugyanis még több kell. A kapuban Decker Attila azonban csodálatosan védett, de mindenki előtt le a kalappal, tényleg! Holott nemrég még 15–2-re kaptunk ki edzőmeccsen ettől a Szolnoktól, nem fogjuk elbízni magunkat. Egy hónap van még a bajnokság kezdetéig, addig dolgozunk tovább. Ez az én csapatom!

Koppányi Szabolcs

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.