Hirdetés

Talma egyet visszalép

Talmácsi a Moto 2-ben folytatja

hír

2009.11.06. 17:37

Talma egyet visszalép
Eggyel lejjebb folytatja Talma

Talmácsi Gáborral nem hosszabbít szerződést a Scot-Honda MotoGP-csapata, helyére Alex de Angelis érkezik. Talma a Moto2-ben folytatja.

Hirdetés

Péntek délutánra hivatalossá vált, hogy minden korábbi híreszteléssel ellentétben Alex de Angelis mégis a Scot-Hondához igazolhat. Korábban is úgy volt, hogy a San Marinó-i a miniállam segítségével ülhet Talmácsi Gábor motorjára, a helyi illetékesek azonban cáfolták, hogy módjuk lenne finanszírozni de Angelist.

Pénteken a gpone.com megbízható forrásokra hivatkozva azt írta, hogy az üzlet megköttetett, úgy tudni, végül San Marino is fizetett. De Angelis már hétfőn átveszi a Scot-Hondát Talmácsitól, akivel gyenge eredményei után nem hosszabbított szerződést a csapat.

Talmácsi menedzsere, Stefano Favaro délután megerősítette, hogy a magyar pilóta jövőre a 250 köbcentis kategóriát felváltó Moto 2-ben folytatja a versenyzést. Favaro szerint olyan csapatot keresnek Talmácsinak, amelynél ismét gyári pilóta lehet. Az MTI értesülése szerint a magyar versenyző Apriliával folytatja pályafutását, amellyel korábban kiemelkedő sikereket ért el.

Szóljon hozzá!

Hirdetés