Hirdetés

Schumacher úgy élvezte, mint 1991-ben

Schumacher úgy élvezte, mint 1991-ben

2010.02.01. 19:32

Schumacher úgy élvezte, mint 1991-ben
Schuamacher a Mercedes volnája mögött – megkezdődött a tesztidőszak

Valencia – Michael Schumacher elmondta, hogy ismét átélte az 1991-ben történteket, mikor a Jordan oldalán először mutatkozott be a Forma-1-be.

Hirdetés

Schumacher bevallotta, hogy újra gyereknek érezte magát, aki önfeledten játszik új játékával, ami ez esetben egy igazi, teljesen modern forma-1-es versenygép volt.

– Bizonyos fokig olyan volt, mint 1991-ben, hogy őszinte legyek – mondta Schumacher a riportereknek a teszt után Valenciában. – Mikor az F1-be érkeztem, az első körben sokkot kaptam, a másodikban és az azt követőkben pedig hihetetlenül izgatott voltam. És ma is ugyanezt éreztem. Úgy éreztem magam, mint egy gyerek, aki a kezébe kapja a játékát, és élvezi a játszást.

Bár még mindig sokan aggódnak nyaka miatt, ami egy évvel ezelőtt, egy motorbalesetben sérült meg, és ami miatt nem tudott visszatérni a tavalyi évben a Ferrari színeiben, Schumacher mindenkit megnyugtatott, hogy minden a legnagyobb rendben.

– Jól vagyok. Nagyon keményen és hihetetlenül precízen készültem a visszatérésre, és ennek ez az eredménye. Minden a legnagyobb rendben, semmi probléma nem volt a nyakammal – mondta.

www.f1vilag.hu

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés