Hirdetés

Hirdetés

Itt az első Forma-1-es hétvége!

mti

2013.03.15. 10:55

Itt az első Forma-1-es hétvége!
Szujó Zoltán idén nem a boxban, hanem a kommentátori állásban kap munkát

Androidra és iOS-re letölthető telefonos alkalmazással is követni lehet az eseményeket.

Hirdetés

Hirdetés

Az idei Forma-1-es világbajnokság vasárnap Melbourne-ben az Ausztrál Nagydíjjal kezdődik. A közmédia kibővített műsoridővel közvetíti a szágulsó cirkusz eseményeit. Szombaton, 6.45 órától az időmérő edzést, valamint a vasárnap 6.00 órakor kezdődő futamot is élőben közvetítik. Az időmérőt aznap 12.40-kor, a futamot pedig 14.40-kor ismétli az M1, az M2 pedig szintén az adott napokon 21.30-as kezdéssel.

Az idei szezonban új kommentátor, valamint új szakértői gárda is várja az M1 nézőit a futamhétvégéken: a kommentátor Szujó Zoltán lesz, a szakkommentátori székben pedig Wéber Gábor ül majd. További szakértőként Michelisz Norbert túraautó-világbajnok, Kiss Pál Tamás, GP3-as autóversenyző és Kiss Norbert kamionversenyző kapott helyet az MTVA F1-es stábjában; az első futamon Michelisz Norbert kezd majd.

.A közvetítéseket kísérő legnagyobb változás, hogy a futamok kibővített műsoridővel láthatók: az M1 közvetítése után a hirado.hu/boxutca oldalon online levezető műsorban a stáb kötetlen hangvételben elemzi a látottakat. A nézőknek már a futam alatt is lehetőségük lesz kérdezni, valamint minden nagydíjhoz szavazásos játékok is kapcsolódnak.

A 2013-as évad versenyei továbbra is nyomon követhetők az M1F1 Androidra és iOS-re letölthető telefonos alkalmazással. A Boxutca Magazin szintén tartogat újdonságokat, a műsor először az április 14-i Kínai Nagydíj első időmérő edzése előtt jelentkezik.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.