Hirdetés

Ha Schumacher „megőrül”, bajt okozhat

Ha Schumacher „megőrül”, bajt okozhat

www.samsungsport.hu

2010.03.09. 16:47

Ha Schumacher „megőrül”, bajt okozhat
A Schumacher-rajongók szerint Ecclestone vészmadár

Bernie Ecclestone, a Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló üzletember attól tart, hogy Michael Schumacher „megőrül”, ha nem úgy megy neki a versenyzés, ahogyan szeretné.

Hirdetés

Már csak pár nap van hátra az év első Forma-1-es versenyéig, és a bahreini futam előtt Bernie Ecclestone is nyilatkozott az esélyekről. A Forma-1 egyik első számú vezetője a tesztelések alapján úgy véli, hogy Michael Schumacher nem lesz ott a legjobbak közt, ami még veszélyes is lehet a többiekre, mert a német pilóta korábban többször is agresszívvé vált, „megőrült" a pályán, erről egykori riválisai, Coulthard, Hill, vagy Alonso is mesélhetnének.

– Több pilótának is jó esélye van arra, hogy vb-esélyes legyen idén. Hamilton, Alonso, sőt, Vettel és a Red Bull is nagyon gyorsnak tűnik. Egyelőre nem tudjuk, Michael Schumachernek milyen autója van, de a tesztek alapján úgy tűnik, ő nem lesz ott az első között. Mindannyian tudjuk, hogy Schumacher milyen, amikor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt elképzeli. Gyorsan elfogyhat a türelme, ha a középmezőnyben találja magát, és ez veszélyes lehet másokra nézve - figyelmeztetett Ecclestone.

A végleges menetrend a korábban kiadott tervezethez képest több ponton módosult: a Monacói Nagydíj a hagyományos időponthoz képest egy héttel előbbre költözött, a Japán és a Koreai Nagydíj egy héttel későbbre került, és az előző tervvel ellentétben végül mégsem kapta vissza a szezonzárót Brazília, ahogy idén, az évad utolsó versenyét jövőre is Abu-Dzabiban rendezik majd november 14-én.

Szóljon hozzá!

Hirdetés