Hirdetés

Cáfolják, hogy Talmát kirúgták

Skot Honda

2009.10.22. 15:21

Cáfolják, hogy Talmát kirúgták
Talmácsi Gábor a Honda nyergében. Vajon mi az igazság?

A Scot Racing MotoGP-istálló közleményben cáfolta, hogy Talmácsi Gábor helyére jövőre leigazolta volna a San Marinó-i Alex De Angelist.

Hirdetés

Talmácsi Gábor csapata, a gyorsasági motorosok világbajnoki sorozatának királykategóriájában, a MotoGP-ben szereplő MOL-Scot Honda Racing csütörtökön közleményben cáfolta azon – nemzetközi és magyarországi – sajtóhíreket, melyek szerint a következő évre megállapodott volna Alex De Angelisszel.

"A csapat elhatárolódik a médiában elterjedt hírektől, még nincs aláírt szerződésünk egyetlen versenyzővel sem a 2010-es évadra. Mindkét versenyzővel tárgyalásban állunk, de egyikükkel sincs megállapodásunk" – olvasható Alberto Martinellinek, a csapat sportigazgatójának nyilatkozata.

"Azon is dolgozunk, hogy De Angelis és Talmácsi is a csapatunkat erősítse jövőre, mi ennek örülnénk a legjobban. Az istálló megítélése szerint az ehhez hasonló híresztelések ártanak a csapat hírnevének, és hátráltatják a versenyzőkkel és szponzorokkal folytatott tárgyalásokat. A csapat hivatalos közleményben fogja tájékoztatni a sajtó képviselőit, amikor megvan(nak) a jövő évi versenyző(i)."

Szóljon hozzá!

Hirdetés