Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aláírták: Talmácsi Banderasnak húzza a gázt!

| 2010. 11. 17. | 08:59:55
Budapest – Talmácsi Gábor megállapodott az Antonio Banderas érdekeltségébe tartozó Jack and Jones istállóval, így jövőre is a  Moto2-ben versenyezhet. Az amerikai Kenny Noyes lesz a csapattársa.
Aláírták: Talmácsi Banderasnak húzza a gázt!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„Nagy megtiszteltetés számomra a csapat felkérése és örülök, hogy a Jack and Jones alakulatnál folytathatom pályafutásom, melynek egyik tulajdonosa a neves színész, Antonio Banderas" - fogalmazott Talmácsi.

A csapat számos vázgyártó cég közül a Sutert választotta a következő szezonra versenyzőinek, akiknek egyúttal a legjobb gyári csomagot vásárolták. A 29 esztendős magyar motoros társa az amerikai Kenny Noyes lesz.

„Szerintem a Suter az egyik legjobb választás, mert technikailag az egyik legfelkészültebb gyár és további fejlesztések is várhatók. Az ellenfelek is kemény munkában lesznek a télen, ezért az ideihez hasonlóan szoros versenyekre kell készülni. Első találkozásom a motorral és a csapattal nagyon pozitív volt, már most beszéltünk a téli felkészülésről, ahol szeretném a legjobb formámat elérni a 2011-es évre. A csapat lehetőséget biztosít Barcelonában a mentális és fizikai felkészülésre, ami nagyon fontos számomra. A következő hetekben szeretnék pihenni és újult erővel megkezdeni a felkészülést" – tette hozzá Talmácsi.

„Nagyon örülök, hogy megállapodtunk Gáborral a következő szezonra – mondta Dani Devahive csapatfőnök. – Az ő munkája igencsak fontos részét képezi cégünk 2011-es sportstratégiájának. Két versenyzővel készülünk az eljövendő megmérettetésre: Kenny Noyesszal, aki négyütemű motorok tekintetében hatalmas tapasztalattal rendelkezik, és Talmácsi Gáborral, aki több címmel és győzelemmel bizonyította tehetségét eddigi GP-karrierje alatt. Egy arany 2007-ben, két bronz 2005-ben és 2008-ban, és akkor a kilenc futamgyőzelemről még nem is beszéltünk... Teljesen biztos vagyok abban, hogy ezzel a két fiúval jó eséllyel megyünk harcba a 2011-es bajnokságért! A 2010-es első Moto2-es idény tapasztalatai után százszázalékosan azon leszünk, hogy logisztikai és személyzeti fejlesztésekkel is a kitűzött sportcélokra koncentráljunk. Ráadásul a Suterrel is rendkívüli megegyezést kötöttünk. Hétfőn Gábor és Kenny is a motorban rejlő remek lehetőségekről nyilatkozott az első teszt után. Ez mindenképp motiváló az egész csapat számára!"

Talmácsi a múlt héten jelentette be, hogy új csapathoz szerződik, és egyúttal szakít menedzserével, Stefano Favaróval. A magyar pilóta 2007-ben világbajnok volt a 125 kcm-esek között, míg az idén a Moto2-ben a hatodik lett a Speed Up csapattal.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Magyar Péter után Bayer Zsolt is utcára hív
Magyar Péter után Bayer Zsolt is utcára hív
Eljött az idő, hogy erőt mutassanak „a normális emberek” – mondta.
Gazdaság
Adóbevallás: pár nap múlva lejár a határidő
Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról.
Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban – Debrecenben is
A Vodafone folyamatosan fejleszti hálózatát.
Három réteget hozna helyzetbe a Civil Fórum Debrecen
Másként képzelik el a lakásprogramot.
Orbán Viktor Debrecent hozta fel példaként
Amikor pénzről van szó és gazdaságról van szó, akkor a valóság inkább az együttműködés felé mutat - jegyezte meg a kormányfő.
Ki tartja majd rendben a debreceni uszodákat?
Keresik a megfelelő vállalkozót.
Támogatott tartalom
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
A DV Parking Kft. tájékoztatója.
Síncserére készül a DKV
Síncserére készül a DKV
Nyílt beszerzési eljárás.
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára.
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Minden korosztály otthon érezheti magát