Hirdetés

A Mercedes komolyan gondolja Schumachert!

Eurómilliókért csábítják Schumachert!

f1-live.com

2009.12.11. 09:24

A Mercedes komolyan gondolja Schumachert!
Jelenleg is 5 millió eurót keres a Ferrarinál, tehát aligha a pénz motiválja majd a döntésében

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Mercedes valóban a hétszeres világbajnok német legenda leszerződtetésére törekszik.Hétmilliós gázsit ajánlottak neki egy évre.

Hirdetés

A jövőre már Mercedes GP néven futó csapat ügyvezető igazgatója, Nick Fry legutóbb úgy nyilatkozott, hogy minden valószínűség szerint csak jövő év elején hozzák nyilvánosságra második versenyzőjük kilétét. A listán Kimi Räikkönen is rajta volt, de a finn a ralit választotta. Ha hinni lehet a híreknek, akkor három, maximum négy név közül választ majd a csapat. Nico Rosberg helye biztos, hetekkel ezelőtt bejelentették szerződtetését. A finn tehetség a Williams istállót hagyta el a Mercedes kedvéért.

Rosberg elmondta, szívesen versenyezne Michael Schumacher mellett, aki már hetek óta kemény edzéseket végez. A legfrissebb hírek szerint a Mercedes-Benz Motorsport alelnöke, Norbert Haug ajánlatot tesz Schuminak. A német Bild úgy gondolja, hogy a rekorder hét millió eurót kaphat a következő szezonra a Mercedestől. Michael jelenleg a Ferrari tanácsadójaként évi 5 millió eurót tehet zsebre. Aktív éveiben pedig 35 milliós fizetése is volt a Scuderianál.

Szóljon hozzá!

Hirdetés