Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tizenhárom perc alatt padlóra küldte a Loki a Kaposvárt

| 2010. 04. 23. | 22:49:02
Debrecen - A Loki az első félidőben úgy focizott, mint egy kiesőjelölt, a másodikban pedig úgy, mint egy bajnokaspiráns. A Kaposvár meghúzta az oroszlán bajszát, és pórul járt. + Képgaléria!
Tizenhárom perc alatt padlóra küldte a Loki a Kaposvárt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Oláh Lóránt ősszel még a DVSC dicsőségéért küzdött, ezúttal azonban már ellene, és meglehetősen agilis volt az elején, némi bosszúságot okozva a debreceni szurkolóknak, no meg a hazai védőknek. Az első valamirevaló akciója végén gólt szerezhetett volna a Loki, amennyiben a bíró megadja a tizenegyest, amikor Petrók buktatta Coulibalyt a kaposvári tizenhatoson belül a 11. percben. Sulyok spori rosszul döntött, ez a televíziós visszajátszás után kiderült, mentségére szolgál, hogy neki nincs videója.

A Loki nem játszott jól, nincs mit szépíteni.A Kaposvár veszélyesebb volt kapura, a 24. percben például Godslove fejesénél Verpecz bravúrja, no meg az égiek segítsége kellett ahhoz, hogy ne szerezzen vezetést. A Loki szenvedése egészen szembetűnő volt, egyszerűen nem tudtak kibontakozni a piros-fehérek. Az első félidő említésre méltó momentuma egy csere volt, a sérülés és egyébb jól ismert okok miatt az utóbbi nélkülözött Rudolf Gergely lépett pályára a meglehetősen szerényen játszó Varga József helyett.

Szünet után öt percig nem tudott semmit felmutatni a Loki, erre lőtt egy gólt a Kaposvár: Sztanics jobb oldali szöglete után Maróti bólintott közelről, körülbelül hat méterről a kapuba (50. perc: 0-1). Szerencsére nem sokáig fogtuk a fejünket, mert Czvitkovics beadásnak szánt szabadrúgása után a somogyiak kapusa pocsékul jött ki, a labda pedig a kapuba hullott (53. perc: 1-1). Alig tomboltuk ki magunkat, amikor Feczesin ugrott ki a védők közül, és 16 méterről szép gólt lőtt (57. perc: 2-1). Csak ennyi kellettt, hogy beinduljon a debreceni gépezet! Előbb Rudolf is felavatta az ismét bakizó Milintét (60. perc: 3-1), majd Mészáros fejelt a kapuba Feczesin beadása után (63. perc: 4-1). A gólfieszta tovább tartott, Rudolfot felvágták a 16-oson belül – ezt már nem nézte el Sulyok –, a büntetőt pedig Coulibaly lőtte be magabiztosan (66. perc: 1-4).

A dohányosok ekkor rápöffentettek, a többiek pedig egy nagy sóhajjal fejezték ki elégedettségüket. A meccs továbbiakban nem tartogatott izgalmakat, a percek szépen lepörögtek, különösebb említésre méltó esemény nélkül. Most már számunkra nincs más hátra a 24. fordulóból, mint kiszurkolni szombaton a Fradi győzelmét.

Labdarúgó Soproni Liga, 24. forduló:
DVSC-Kaposvár 5-1 (0-0)
Debrecen, 3500 néző. Vezette: Sulyok (Tóth I., Medovarszki)
DVSC: Verpecz – Bodnár, Komlósi, Mészáros, Laczkó – Czvitkovics, Varga J. (Rudolf 43.), Szélesi, Yannick (Rezes 74.) – Coulibaly, Feczesin (Szakály 78.)
Kaposvár: Milinte – Grúz, Petrók, Zahorecz – Balázs, Maróti (Culum 85.), Pest (Antanaszijevics 83.), Sztanics, Junior – Godslove (Kulcsár 70.), Oláh
Gól: Maróti (50.), Czvitkovics (53.), Feczesin (57.), Rudolf (60.), Mészáros (63.), Coulibaly (11-esből, 66.)
Sárga lap: Godslove (30.), Komlósi (40.), Grúz (52.), Maróti (66.), Kulcsár (83.)

Az állás:

A 24. forduló további programja:
Szombat:

Újpest–Paks 15.00 (tv: Sport1)
Kecskemét–Zalaegerszeg 16.00
Pápa–Honvéd 17.00
Videoton–Ferencváros 17.30 (tv: Sport1)
Győr–Nyíregyháza 18.00
Vasárnap:
MTK–Vasas 17.30 (tv: Sport2)
Diósgyőr–Haladás 18.00

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Franciás séta Debrecenben – sokat lehet belőle tanulni!
Franciás séta Debrecenben – sokat lehet belőle tanulni!
A sport mellett szimbolikusan érintik az irodalmat, a képzőművészetet, a történelmet és természetesen a gasztronómiát is.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.