Hirdetés

Rászorulók kapják az egymilliót

civishir.hu

2009.10.21. 10:47

Rászorulók kapják az egymilliót
Cicó gólöröme (Fotó: Salánki Gábor)

Debrecen – A Nemzeti Sport által felajánlott egymillió forintot jótékony célra fordítja az első Loki-gól szerzője, Czvitkovics Péter.

Hirdetés

Czvitkovics Péter szerezte a DVSC történetének első BL-csoportkörös találatát, így az ő markát üti az országos sportnapilap által felajánlott egymillió forint. A pénzt a középpályás nem tartja meg, hanem jótékony célra használja fel. Elmondása szerint már korábban megbeszélték a társakkal, hogy bárki is rúgja a gólt, a pénzt rászorulóknak adják, közösen. Hogy kiknek, még nem tudni, hamarosan eldöntik a fiúk – tájékoztatta a sajtó képviselőit a kedd esti találkozót követően Czvitkovics Péter.

A találkozóval kapcsolatban a Loki középpályása elmondta, hogy bár nagyszerű dolog három gólt lőni a Fiorentinának, kicsit mindenki csalódott volt az ötlözőben, amiért nem sikerült legalább egy pontot szerezni.

– Sajnos buta védekezési hibákat követtünk el, és ezzel nem csak a védelem tagjaira érvényes, hanem ránk, középpályásokra is. Ezen a szinten minden védelmi megingást könyörtelenül kihasználnak az ellenfelek, tulajdonképpen ez lett a vesztünk. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert ebben a meccsben több volt – mondta Cicó csalódottan.

Szóljon hozzá!

Hirdetés