Hirdetés

Plekszi olaszul riposztozott

civishir.hu

2009.10.19. 18:55

Plekszi olaszul riposztozott
Vukasin Polekszics

Debrecen – A Loki–Fiorentina BL-csata hivatalos sajtótájékozatóján Polekszicset egy régi piros lappal heccelték az olaszok, de ő leütötte a labdát.

Hirdetés

– Ismét egy sztárgárda lesz az ellenfelünk, tehát ezúttal sem mi vagyunk az esélyesek. Abban bízunk, hogy olykor a kisebb csapatok borsot törnek a nagyok orra alá, talán nekünk is sikerül egy ilyen bravúr. Ez csak akkor sikerülhet, ha koncentráltabban játszunk, mint a Lyon ellen –  mondta Herczeg András a keddi mérkőzés apropóján tartott sajtótájékoztatón.

A Loki mestere beszámolt arról, hogy két játékosa betegségge küzd, Rudolf Gergely mellett Leandro is gyomorfájdalmakra panaszkodik. Előbbi játéka erősen kérdéses.

A DVSC játéksokeretéből ezúttal a kapust, a montenegrói Vukasin Polekszicset faggathatták az újságírók. Az olasz zsurnaliszták felemlegették, hogy annak idején, amikor a Lecce játékosa volt, az első mérkőzésén piros lapot kapott, miután szabálytalankodott Gilardinóval szemben.

– Nem éreztem jogosnak a kiállítást, emlékszem, nagyon haragudtam a bíróra. Azért remélem, Gilardino nem kerül helyzetbe kedden este – reagált Plekszi olaszul (!), majd a honfitársáról, a Fiorentina ifjú ászáról beszélt. – Sztevan Jovetics igazi tehetsége nemzeti csapatomnak. Ismerem a képességeit, és még korántsem ért fel a csúcsra. De nem félek tőle. Ismerem a játékát, tudom, hogyan állíthatjuk meg, de ehhez komoly csapatmunkára lesz szükség. Persze tisztában vagyunk vele, hogy a Fiorentinának nem Jovetics az egyetlen kiváló játékosa.

Szóljon hozzá!

Hirdetés