Hirdetés

Magyar bánat

„Félre kell tennünk ezt a meccset, akármennyire is fáj, hogy kikaptunk”

samsungsport.hu

2009.10.14. 08:09

Magyar bánat
A bronzmeccsre fel kell állni a padlóról

Kétszer játszott hosszabbítást az egyiptomi  U20-as világbajnokságon a magyar gárda, mely nem tudta kipihenni magát az elődöntőre. + Videó!

Hirdetés

– Kétszer játszottunk hosszabbítást a vb-n, és nem nagyon tudtuk kipihenni magunkat. Főleg az olaszok elleni találkozó volt fárasztó. Ők sokkal frissebben mozogtak. Az első félidőben kaptunk két buta gólt, és innen már nem tudtuk visszahozni a meccset. A ghánaiak nagyon frissen mozogtak, gyorsak voltak, kicsit meg is leptek bennünket. Én úgy érzem, hogy csapatként jobbak vagyunk, de ma nem voltunk eléggé fittek, és ez döntőnek bizonyult. Ezen kívül meghatározó játékosaink hiányoztak, Szerkeres Adrián és Koman Vladimir is kulcsjátékosa ennek a csapatnak, nem tudtuk őket megfelelően pótolni – mondta Szabó János.

A kiváló védő már a pénteki bronzmeccsről is beszél. Szabó szerint a csapat most még nagyon letört, de ez holnaptól megváltozik majd, és akkor a teljes keret az utolsó találkozóra fog összpontosítani. 

– Félre kell tennünk ezt a meccset, akármennyire is fáj, hogy kikaptunk. Nincs mese, fel kell készülnünk a pénteki találkozóra is, mert ha már így alakult, azért legalább éremmel szeretnénk hazatérni erről a vb-ről.

A mérkőzés góljai:

Szóljon hozzá!

Hirdetés