Hirdetés

Koman: Van esély!

2009.10.09. 08:52

Koman: Van esély!
Koman Vladimir

Szuez – A péntek esti vb-negyeddöntő pikantériája, hogy a magyar és az olasz csapat tavaly az U19-es Európa-bajnokság elődöntőjében is találkozott.

Hirdetés

A kontinensviadalon az olaszok nyertek 1–0-ra, de az Itáliában futballozó csapatkapitány, Koman Vladimir véleménye szerint komoly esélyünk van a továbbjutásra az Egyiptomban zajló U20-as világbajnokság negyeddöntőjéből.

– Ez az olasz együttes egy remek gárda, amelyben mindenki tudja a dolgát, de nincs náluk sok olyan játékos, aki klasszis megmozdulásokra képes. Ha hozzuk, amire képesek vagyunk, és egy kis pluszt is hozzá tudunk tenni, mindenképpen képesek lehetünk a győzelemre – jelentette ki a középpályás.

A  világbajnoki negyeddöntő előtti utolsó edzését csütörtök este tartotta meg Egervári Sándor. Bizonyos, hogy Présinger Ádám és Simon Ádám (mindketten kezdőként kaptak lehetőséget a csehek elleni győztes meccsen) két sárga lapja miatt nem léphet pályára Szuezben, de Debreceni András és Korcsmár Zsolt játékára van remény. Az ellenfélnél Alessandro Crescenzi és Fabio Sciacca nem léphet pályára sárga lapok miatt.

A magyar válogatott csapatkapitánya, Koman a gólkirályi címért is versenyben van! A négy góllal rendelkező spanyol és venezuelai játékosok már egészen biztosan nem növelik góljaik számát, ugyanis a csapataik kiestek.

A negyeddöntők párosítása:
október 9., péntek
Dél-Korea - Ghána 16:30
Olaszország - Magyarország 20:00 (tv: m2, élő)
október 10., szombat
Brazília - Németország 16:30
Costa Rica - Egyesült Arab Emirátusok 20:00

A góllövőlista élcsoportja:
4 gólos: Aaron Niguez (Spanyolország), Yonathan Del Valle (Venezuela), José Rondon (Venezuela), Dominic Adiyiah (Ghána)
3 gólos: Koman Vladimir (MAGYARORSZÁG), Alan Kardec (Brazília), Fran Merida (Spanyolország), Kermit Erasmus (Dél-afrikai Köztársaság),
Kim Min Vo (Koreai Köztársaság), Alex Teixeira (Brazília), Ransford Osei (Ghána)

Szóljon hozzá!

Hirdetés