Hirdetés

Kitömték a brazilok a Kozma-gárdát

„A 6–0-ás eredmény dacára méltó ellenfeleik tudtunk lenni”

www.mlsz.hu

2009.11.15. 18:19

Kitömték a brazilok a Kozma-gárdát
A brazilok futsalban is ászok

Debrecen – A papírformának megfelelően Brazília legyőzte Magyarországot a Montes Clarosban játszott futsal-mérkőzésen. Kozma Mihály nem volt elégedetlen.  

Hirdetés

A jövő évi, hazai rendezésű futsal Európa-bajnokságra készülő (a torna mérkőzéseit január 19. és 30. között a debreceni Főnix Csarnokban és a budapesti Papp László Sportarénában rendezik meg) válogatottunk vasárnap a világbajnok Brazília vendégeként Montes Clarosban játszott. A telt ház, hatezer néző előtt megrendezett mérkőzést 3-0-ás félidő után 6-0-ra a házigazdák nyerték. A két csapat hétfő éjszaka Camtinasban is megmérkőzik egymással.

Kozma Mihály együttese Balázs Zoltán - Lódi Tamás, Gyurcsányi Zsolt, Madarász János, Szente Tamás összeállításban lépett pályára, s csereként Pallai Gábor, Angyalos András, Dróth Zoltán, Lovas Norbert, Nagy Gábor, Sivák Péter és Trencsényi János kapott lehetőséget.

Csapatunk kissé megilletődötten kezdett kezdett, amit a brazilok ki is használtak. Játékunk ugyan fokozatosan javult, de a vendéglátók a szünet előtt háromgólos vezetést szereztek, majd a második félidőben újabb három alkalommal találtak a kapunkba. 

– Nem lehet rosszat mondani a teljesítményünkre, játékban nem volt akkora különbség a két válogatott között, mint amit az eredmény mutat – nyilatkozta a meccs után Kozma Mihály. – A brazil gárda jóval nagyobb játékerőt képvisel, a végeredmény dacára mégis méltó ellenfeleik tudtunk lenni.

A két csapat hétfő éjjel Camtinasban ismét összeméri erejét.

Szóljon hozzá!

Hirdetés