Hirdetés

Két hölggyel töltötte a meccs előtti éjszakát

Újságírók leplezték le a románok klasszisát

pepsifoci.hu

2009.10.14. 10:49

Két hölggyel töltötte a meccs előtti éjszakát
Alina és Cristina, a két hölgy, akinek a társaságában töltötte az éjszakát a román klasszis, minden

Bukarest – Ameddig én vagyok a szövetségi kapitány, addig az életbe többet nem hívom be Mutut – nyilatkozta Razvan Lucescu, a román szövetségi kapitány,

Hirdetés

Ismét áll a bál Adrian Mutu körül, a Fiorentina sztárjára ezúttal a román nemzeti válogatottnál orroltak meg. Razvan Lucescu szövetségi kapitány kijelentette, ő soha többé nem hívja meg a csatárt, akire a szövetség elnöke is kiakadt. Az ok: a szerbek elleni, egyébként 5-0-s vereséget hozó vb-selejtező előtt mulatozott, majd egyszerűen köszönés nélkül eljött a csapattól.

– Ameddig én vagyok a szövetségi kapitány, addig az életbe többet nem hívom be Mutut – nyilatkozta Razvan Lucescu, a román szövetségi kapitány, akinek döntésével Ion Lupescu, a szövetség elnöke is egyetért. – Bebizonyította, hogy méltatlan a nemzeti mez viselésére, ami nem jelent neki semmit sem – mondta fölháborodva az elöljáró.

Adrian Mutut (a képen) a román Libertatea újság leplezte le, amint a szerbiai vb-selejtező előtt egy éjszakai szórakozóhelyen tölti az estét. A belgrádi 5–0-ra elveszített mérkőzés után aztán köszönés nélkül távozott a keretből, végleg magára haragítva ezzel a román vezetőket.

Szóljon hozzá!

Hirdetés