Hirdetés

Elszállhat a Pool

samsungsport

2009.10.24. 13:00

Elszállhat a Pool
Gerrard és Torres is sérült

Debrecen – A Loki BL-riválisa a Liverpool minden bizonnyal kiszáll a bajnoki címért zajló versenyfutásból, ha ebben a fordulóban is veszít.

Hirdetés

A Mersey-partiak évek óta nem látott mély hullámvölgybe kerültek, legutóbbi négy tétmeccsükön négy vereséget szenvedtek el, és jelentős hátrányt szedtek össze az éllovasokhoz képest. Ha ezek után még a nagy rivális Manchester United ellen sem sikerülne nyernie Rafa Benitez csapatának, akkor igen komoly bajba sodródna az együttes, nem is beszélve arról, hogy a spanyol tréner állása is veszélybe kerülhet (még akkor is, ha legutóbb a vezetőség megerősítette posztján).

A Liverpoolnak több sérültje is van, köztük a két legfontosabb játékos, Torres és Gerrard, de az előző szezonban is a két kulcsember nélkül sikerül megverni az ős-rivális Unitedet.

– A csapatunk sokkal jobb, mint ahogy azt az emberek gondolják. Négy-öt kezdőjátékosunk sérült, ezért nem beszélhetünk arról, hogy az együttes nem elég jó, ha ugyanennyi kulcsjátékos kiesne az Arsenalból, vagy a Chelsea-ből, ugyanúgy megéreznék a hiányukat, mint mi. Tavaly Torres és Gerrard nélkül győztük le a Manchestert, és idén is képesek vagyunk ugyanerre – jelentette ki Benitez.

Az élcsapatok közül szombaton csak a Chelsea lép pályára, a kékek a múlt heti, Aston Villa elleni vereség után a Blackburn ellen javíthatnak. Gera Zoltán együttese, a Fulham vasárnap a Manchester City otthonában próbálhat meg pontot szerezni, míg az Arsenal a West Ham ellen folytathatja jó sorozatát.

A Premiership 10. fordulójának programja:

Wolverhampton-Aston Villa 13.45 – tv: Eurosport 2
Birmingham-Sunderland 16.00
Burnley-Wigan 16.00
Hull-Portsmouth 16.00
Tottenham-Stoke 16.00 – tv: Eurosport 2
Chelsea-Blackburn 18.30 – tv: Digisport

október 25., vasárnap
Bolton-Everton 14.30
Liverpool-Manchester United 15.00 – tv: Eurosport 2
Manchester City-Fulham 16.00
WHU-Arsenal 17.15

Szóljon hozzá!

Hirdetés