Hirdetés

Egymilliót ér az első Loki-gól!

2009.10.18. 09:11

Egymilliót ér az első Loki-gól!
Varga a selejtezőben háromszor is betalált. Vajon a főtáblán is őt ünneplik majd az első gólszerzőké

Debrecen – A Nemzeti Sport 1 millió forintot ajánl fel annak a futballistának, aki a Loki első gólját szerzi a Bajnokok Ligájában.

Hirdetés

Sokat, majdnem másfél évtizedet kellett várni arra, hogy a Ferencváros BL-szereplése után ismét legyen magyar csapat Európa legrangosabb, klubcsapatok számára kiírt sorozatában. Az elmúlt tizennégy évben csak irigykedve nézhettük, ahogyan a világ futballjának legnagyobb csillagai telt ház előtt játszanak fantasztikus mérkőzéseket, s csak titkon álmodoztunk arról, hogy valamikor talán ismét közöttük lehetnek a mieink is. Ez az álom már megvalósult, egy másik azonban még nem.

Gólörömöt ugyan már gyakorolt a debreceni szurkolótábor – a Loki-drukkerek 0–4 után „megünnepeltek" négy, képzeletbeli gólt a Lyon elleni hazai mérkőzésen –, de még várat magára az első valódi hajdúsági találat a BL-főtáblán. Reméljük, kedden a Puskás Ferenc Stadionban, a Fiorentina ellen már feliratkozik Herczeg András csapatának valamely játékosa az eredményjelzőre. A gól ugyanis egyúttal egymillió forintot is ér majd a szerzőjének.

A Nemzeti Sport az október 18-án indított akciójában 1 millió forintot ajánl fel annak a futballistának, aki a debreceni csapat első gólját szerzi – akár a Fiorentina ellen, akár a következő csoportmérkőzéseken.

A lap célja, hogy ezzel a különleges felajánlással ösztönözze a játékosokat és a magyar sikereket, valamint közvetítse az egész ország és minden Loki-drukker buzdítását.
www.nso.hu

Szóljon hozzá!

Hirdetés