Hirdetés

Bundabotrány: több mint gyanú?

Szorul a hurok bundaügyben

Civishir

2009.12.03. 11:11

Bundabotrány: több mint gyanú?

A Magyar Labdarúgó Szövetség nem kívánja kommentálni a Nemzeti Sport csütörtöki számában megjelent információkat, melyek arra vonatkoznak, hogy melyik két magyar bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban tette meg a büntetőfeljelentést a szervezet.

Hirdetés

Az újság - a laphoz eljutatott információk alapján - arról ír, hogy az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) monitoring rendszere alapján vörös és sárga jelzést kapott két NB I-es bajnoki mérkőzést az augusztusi 15-i és a november 7-i fordulókban játszották. A lap azt is tudni véli, hogy mindkét esetben ugyanaz a fővárosi csapat volt érdekelt két vidéki együttessel szemben – írja a hvg.hu.
Csak a tényszerűség kedvéért közöljük: az augusztus 15-i fordulóban (de 16-án) Újpest-Pápa 0-3, a november 7-i fordulóban (de 6-án) Újpest-Videoton 0-1. Persze mindez nem jelent semmit, ez nem bizonyíték!

„Sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudjuk a dolgot, mivel változatlanul tartjuk magunkat ahhoz, amit az UEFA is képvisel, miszerint a sajtóban megjelenő híreket nem kommentáljuk” - nyilatkozta Serényi Péter, az MLSZ sajtófőnöke.

Szóljon hozzá!

Hirdetés