Hirdetés

Brazil kalandon a Kozma-legények

A brazilok mindent fizetnek

mlsz.hu

2009.11.10. 14:19

Brazil kalandon a Kozma-legények
A brazilok szeretik a Kozma-csapatot

Debrecen – Futsal válogatottunk gőzerővel készül a debreceni és a budapesti rendezésű Európa-bajnokságra. Brazíliánál ideálisabb partnert a védekezés gyakorlására álmodni sem lehet.

Hirdetés

A debreceni szakember, Kozma Mihály által irányított válogatott november 12-én Brazíliába utazik, ahol két felkészülési mérkőzést játszik a világbajnokkal. Nemzeti együttesünk november 15-én Montes Clarosban, 16-én pedig Camtinasban lép parkettre a sokszoros világbajnok brazilok ellen.

– A legutóbbi, a görögök elleni találkozókon a támadásokat gyakoroltuk, a brazilok ellen a védekezést fogjuk majd – nyilatkozta Kozma Mihály. – A magyar és a brazil csapat között hagyományosan jó a viszony, a túra nekünk semmibe sem kerül majd, minden költségünket a dél-amerikaiak állják. Decemberben Afrika bajnokát, Líbiát látjuk vendégül Magyarországon, majd három-négy napos összetartásokat szervezünk a keret tagjainak. Az Európa-bajnoki főpróbát a finnek ellen tartjuk majd, január elején.

A csapat a tervek szerint december 15-én és 16-án Líbiát fogadja, a Finnország elleni meccsekre pedig január 12-én és 13-án kerül majd sor.

Szóljon hozzá!

Hirdetés