Zúgjon este a Hódosban: Hajrá, DEAC!

mti

2012.05.07. 13:29

Zúgjon este a Hódosban: Hajrá, DEAC!
Mindent bele, fiúk!

Debrecen – Győzelem vagy halál! – az Aramist látja vendégül a DEAC a futsal NB I. rájátszásában. A két nyert meccsig tartó párharcban 1–0-ra vezetnek a vendégek.

Hirdetés

A Hódosban este fél héttől fogadják az egyetemisták a nagymúltú Aramist. Az első meccsen  hazai siker született, tehát a DEAgyőznie kell az életben maradáshoz. A továbbjutáshoz mindenképpen idegenbeli bravúrra is szükség lenne, hiszen a szabéályok értelmében az a csapat élvezi a pályaelőnyt, mely az alapszakaszban előrébb végzett. Az Aramis egy hellyel előzte meg az ötödik debrecenieket.

"Sajnos a csütörtöki mérkőzés nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, de az egyenes kieséses szakaszban ennek nincs jelentősége, hiszen hétfőn "tiszta lappal" tudjuk kiharcolni a 3. mérkőzést és ezzel az esélyt a 4 közé kerülésre. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mert a budaörsi meccsen is kiderült, hogy nagyon jó képességű, és elképesztően rutinos játékosokkal állunk szemben. A két meccs közti pihenőnapokon meg tudtuk beszélni a hibáinkat és rendet tettünk a fejekben, ezért bízom a csapatban, és remélem hazai környezetben meg tudjuk mutatni, hogy igenis számolni kell velünk a magyar futsal élmezőnyében." – fogalmazott Szalánczi Zoltán csapatkapitány a aramadafutsal.hu-nak.

Szóljon hozzá!

Hirdetés